UPDATE, ora 13:23 – Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost înmormântat la Cimitirul Progresul.

UPDATE, 12:50 – Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu este dus către locul de veci.

UPDATE, ora 12.46 – După ce cei prezenți au părăsit biserica, designerul Cătălin Botezatu a cerut să fie desfăcut sicriul pentru a-și lua rămas bun de la Răzvan Ciobanu și a-i pune câteva obiecte, printre care și un parfum.

UPDATE, ora 12:45 – La sfârșitul slujbei de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu, prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici și fashion-editorul Iulia Albu au ținut un mic discurs în memoria acestuia.

UPDATE, ora 12:15 – Slujba de înmormântare s-a terminat în aplauze. „Să ne întâlnim cu el să ne facă haine în Împărăția lui Dumnezeu ”, a spus preotul la sfârșitul slujbei.

UPDATE, ora 12:06 – Oameni obișnuiți și multe vedete din showbiz-ul românesc au venit să-l conducă pe ultimul drum pe Răzvan Ciobanu. Cei care nu au putut intra în biserică și la cimitir s-au urcat pe garduri și au urmărit înmormântarea de la ferestrele caselor din apropiere.

UPDATE, ora 11:25Creatoarea de modă Rita Mureșan și fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu au venit și ei să-l conducă pe ultimul drum pe Răzvan Ciobanu.

UPDATE, ora 11:23Iulia Albu a atras toate privirile la biserica unde are loc înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Toate mulțimea de oameni a fost cu ochii pe ținuta purtată de fashion-designer.

UPDATE, ora 11:01A început slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu.

UPDATE, ora 10:57Mai multe vedete au sosit la biserică pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Răzvan Ciobanu. Printre acestea s-au aflat Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman și Vica Blochina.

UPDATE, ora 10:37Marius, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a venit la biserica unde se ține slujba de înmormântare. Aceasta abia se ținea pe picioare și a intrat clăttinându-se în biserică.

UPDATE, ora 9:41 –  La biserica unde va avea loc slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu este plin de coroane de flori aduse de prietenii regretatului designer, care i-au adus un ultim omagiu.

 

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

UPDATE, ora 9:05 Creatoarea de modă Adina Buzatu a decis să nu meargă la înmormântarea designerului, afirmând că s-a făcut un mare circ în jurul morții acestuia.

UPDATE, ora 8:54 – Sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatului creator de modă Răzvan Ciobanu a fost scos din capelă şi a fost dus în biserică, pentru slujba de înmormântare.

Celebrul creator de modă va fi îngropat în locul de veci al familiei, acolo unde părinții lui, Elena și Nicolae plănuiau să-și doarmă somnul de veci când va veni vremea, fără să le poată trece prin gând că băiatul lor va ajunge înaintea lor acolo.

Înmormntarea va avea loc astăzi, la ora 11.00, potrivit Laurei Vicol, buna prietenă a designerului. Răzvan Ciobanu se va odihni lângă bunicul său, decedat în 1996.

Locul de veci al familiei Ciobanu, unde va fi înmormântat designerul

În vârstă de 43 de ani, Răzvan Ciobanu a murit luni, în a doua zi de Paște, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase.

Rezultatele preliminarii ale necropsiei designerului au arătat că acesta a consumat droguri înainte de a urca la volan.

Marți, familia a ridicat trupul designerului de la Morga Cimitirului Central din Constanța și l-a adus la București, la capela Cimitirului Progresul.

Ieri, Poliția a anunțat  cauza oficială a decesului lui Răzvan Ciobanu. Anchetatorii au deslușit și misterul poziției corpului acestuia. Cei de la SMURD au fost cei care au schimbat poziția cadavrului.

„Din investigații a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din jud. Constanța, a rulat aproximativ 850 m și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți”, au anunțat anchetatorii.


Citește și: 

Părinții lui Răzvan Ciobanu, la căpătâiul fiului lor! Sicriul designerului rămâne închis

Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele

Anchetatorii au anunțat oficial cauza morții lui Răzvan Ciobanu. Cine a schimbat poziția cadavrului

Urmărește-ne pe Google News