DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Destinul tragic al Mariei, femeia care a murit la 45 de ani operată la mandibulă, deși suferise un infarct. Malpraxis „pedepsit” de justiție cu 150.000 de euro

« Înapoi la articol

Comentarii (16)

Lisip   •   22.08.2024, 10:07

Nu lipsește dacă dl Hartmann, care sa spună ca este o conspirație pentru alungarea din tara a minunatilor noștri medici, plini de competenta și daruire😱

Lisip   •   22.08.2024, 10:03

Nu lipsește decât domnul Hartmann, care sa spună ca este o conspirație sa alunge din tara

Mitica_Cornel   •   22.08.2024, 10:01

Falsul in acte, din ceea ce se vede, nu are absolut nici o relevanta in Romania. Atata timp cat un diagnostic gresit poate fi acceptat in sensul in care ''se mai intampla'' si nu este ceva facut cu intentie, falsificare unor documente cum ar fi fisa medicala indica un act premeditat facut in mod evident pentru a induce in eroare pe cei care ar putea investiga ce s-a intamplat de fapt. Dar cum mortul nu mai poate depune marturie ..... Justitia este singura institutie responsabila de dezastrul in care a ajuns Romania. Daca ea ar functiona cum trebuie restul institutiilor ar fi repuse automat pe fagasul normal.

suparman   •   22.08.2024, 09:31

Cazul cel mai cunoscut la noi este al lui Ioan Gyuri Pascu de la Divertis. Omul a facut infarct, a venit salvarea. Doctorita in loc sa il duca la spital pentru investigatii, a vorbit un pic cu el, i-a dat calmante pentru "atacul de panica" si a plecat. Urmatoarea salvare a venit dupa cateva ore, Pascu murise deja. Si uite asa am pierdut unul dintre oamenii de geniu ai entertainmentului romanesc, ca si cum am avea oricum prea multi. Malpraxis medical. Atentie la medici, mare atentie la medici!!

Nad4   •   22.08.2024, 09:24

Au făcut falsuri și sunt încă în sistem! Tragic...pacat de tot!

HOPAHPO   •   22.08.2024, 08:11

Normal , sa apara unul pe altul . Ceia ce este mai josnic , sunt falsurile in fisa medicala , cand si au dat seama ca au gresit . Falsul ar trebui sa fie condamnat cu ani de inchisoare .Pe viata unei persoana nu se poate pune un pret .Dar in Romania , medicii sunt trimisii lui Dumnezeu . Lipsa de empatie cu bolnavul este cea mai mare greseala a unui medic. Sunt mii de malpraxisuri facute in spitale , dar putine sunt luate in considerare . Daca nu ai bani sa te judeci cu spitale le si cu medicii , nu poti sa faci nimic .Nimeni nu te asculta si vinovat ca anurit este mortul.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close