Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Incendiul violent a izbucnit în timpul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 2:30. Zeci de pompieri au ajuns la locul tragediei pentru a stinge flăcările care au cuprins ultimele etaje ale unui bloc din cartierul muncitoresc din Nisa.

Familia din apartamentul incendiat a fost decimată, iar 3 copii s-au numărat printre victime. Ei aveau 5, 7 și 10 ani. Două persoane au sărit de la fereastră, una nu a supraviețuit, iar cealaltă a fost transportată la spital în stare gravă.

Pompierii și echipele medicale sunt încă la locul acestei tragedii. Procurorul a afirmat că a fost luată în considerare posibilitatea unui act criminal.

Prefectul Alpes-Maritimes, Hugues Moutouh, a precizat că la momentul izbucnirii incendiului „erau 10 persoane în interiorul” apartamentului în cauză. Toți fac parte din aceeași familie. „Trei copii de 5, 7 și 10 ani, un adolescent, două femei și un bărbat, din aceeași familie”, i-a identificat oficialul francez pe morți.

„Am toate motivele să cred că un act criminal este cel care a dus la această tragedie”, spune Anthony Borré, viceprimarul Nisei.

„Camerele de supraveghere plus cercetările poliției științifice vor permite ca ancheta să se dezvolte rapid. Procurorul a confirmat că au fost identificate trei persoane cu glugă. Din informațiile noastre, unul dintre membrii acestei familii a fost implicat în trafic de droguri și s-a ascuns în ultimele zile”, a mai spus oficialul.

Pompierii au evacuat clădirea și 33 de persoane au fost salvate. Incendiul a fost stins la 7 dimineața, joi, și nu s-a extins la celelalte apartamente.

Urmărește-ne pe Google News