Potrivit unor surse, ar fi vorba despre 300.000 de lei, 30.000 de euro și 20.000 de lire sterline. Faptul că banii nu au fost luați din mașină reprezintă un mister pentru anchetatori, iar în ajutorul polițiștilor vrânceni a venit și o echipă de criminaliști din IGPR.

Astfel, pe lângă ipoteza unei reglări de conturi a apărut și ipoteza unui jaf eșuat. La câțiva kilometri distanță de locul crimei a fost găsit abandonat un autoturism avariat, existând indicii că aceasta e mașina în care ar fi fost atacatorul sau atacatorii.

Vehiculul este înmatriculat în Marea Britanie, iar deasupra acestor numere de înmatriculare au fost montate unele de Suceava, care s-au dovedit a fi false.

Bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost găsit, vineri noapte, împușcat, pe drumul județean care duce spre comuna Slobozia Ciorăști, la doar câțiva kilometri distanță de casa sa.

Foto principală: Jurnal de Vrancea


Citește și:

Poveștile din spatele celor mai spectaculoase fotografii de teatru. Actorii români „furioși” au fost expuși în cadrul unui festival de artă din Sarajevo

Urmărește-ne pe Google News