Justin Avery era în arest, din 12 aprilie, după ce a fost acuzat că agresat sexual 5 femei, în apropierea campusului Universității de Stat din Arizona.

La ora 4.00, pe 17 aprilie, camerele de supraveghere l-au surprins pe deținutul în salopetă portocalie târându-se prin fața biroului gardianului de serviciu către centrul de primire pentru femei.

Unitatea de reținere din Tempe este separată în două părți: o zonă de primire în detenție pentru bărbați și o zonă de așteptare pentru femei.

După ce a trecut nevăzut, Avery s-a strecurat în spatele unei deținute care dormea ​​și și-a dat pantalonii jos, „intenționând să o violeze”, potrivit documentelor instanței.

Dar a fost oprit de o altă femeie, care l-a văzut și a strigat: „Hei, pleacă de aici!”. Avery a încercat să o reducă la tăcere, dar zgomotul l-a alertat deja pe agentul de securitate, care a cerut sprijin.

Ulterior, Avery a recunoscut că „s-a furișat ca un păianjen” pentru că era „excitat” de formele unei deținute. El a fost acuzat de încă o agresiune sexuală.

Incidentul tulburător a ieșit abia acum a ieșit la iveală, fiind prezentat de Biroul Șerifului din Maricopa, statul american Arizona.

Atenția, imagini care vă pot afecta emoțional!

„Suntem îngroziți de comportamentul deținutului Avery”, a declarat un purtător de cuvânt al închisorii.

„Bărbații și femeile sunt ținuți pe părți separate ale sălii de așteptare. Ochii ofițerilor de detenție nu pot fi peste tot, tot timpul. Avery s-a târât până în partea în care se aflau femeile și a încercat să agreseze o deținută, totul în decurs de un minut și jumătate. Când a fost văzut, ofițerii de detenție au reacționat imediat și l-au plasat într-o celulă închisă”, a continuat oficialul.

Acesta a fost un incident unic și primul de acest gen în cei 4 ani de la deschiderea unității. Am răspuns imediat, adăugând oglinzi pentru o monitorizare mai bună în punctele moarte identificate.

Urmărește-ne pe Google News