Rezumatul unei dezbateri haotice, criticate de presa americană și nu numai:

Cei doi candidați au ignorat regulile și s-au întrerupt unul pe celălalt, o tactică folosită în special de Donald Trump, care a atras la un moment dat exasperarea democratului: “Omule, ai de gând să taci?”.

Moderatorul, junalistul Fox News Chris Wallace, a încercat în mod repetat să îl oprească pe Trump, motiv pentru președinte să îl atace: “Se pare că dezbat cu tine, nu cu el. Dar e în regulă, nu sunt surprins”.

Nu a fost o sarcină simplă pentru moderator. Wallace a fost atacat ulterior și de colegii săi din presa americană, fiind acuzat că nu a reușit să țină dezbaterea în frâu.

Printre atacuri și insulte, foarte puțin loc și-au găsit programele și proiectele pentru viitorul SUA, o țară care a depășit 200.000 de decese COVID, se confruntă, ca toată lumea, cu o criză economică și care nu reușește să depășească diviziunile profunde din societate.

Biden l-a numit pe președinte “mincinos” și “clovn”, l-a acuzat că a eșuat în combaterea pandemiei COVID și în susținerea economiei în această criză, l-a acuzat că alimentat diviziunile rasiale și că a refuzat să condamne extremismul de dreapta.

LIVE TEXT | Rezultate alegeri SUA 2024. Kamala Harris și Donald Trump sunt la egalitate
Recomandări
LIVE TEXT | Rezultate alegeri SUA 2024. Kamala Harris și Donald Trump sunt la egalitate

Fostul vicepreședinte a susținut că Trump vrea să desființeze legea asigurărilor de sănătate aprobată în timpul administrației Barack Obama, fără să o înlocuiască cu un plan complex, fapt ce ar lăsa fără asigurări de sănătate zeci de milioane de americani.

Trump a răspuns la insulte spunând că “nu există nimic inteligent” la Joe Biden și acuzându-l în mod repetat pe oponent că nu a făcut nimic notabil în cei 47 de ani petrecuți în politică.

Președintele și-a apărat strategia din timpul pandemiei, spunând că a făcut ce trebuie, livrând echipament de protecție și ventilatoare, și a catalogat drept “sarcastică” declarația în care spunea că americanii ar putea să scape de virus dacă ar bea dezinfectant.

El a negat dezvăluirile din New York Times, care a spus că în 2016 și 2017 a plătit impozit federal de doar 750 de dolari anual. Președintele a insistat că a plătit milioane.

Trump a apărat puternic și performanța economică a țării, spunând că economia a fost afectată de epidemie, dar că își revine.

De notat că economia este singurul subiect unde Trump mai are un avantaj mic în fața lui Biden, din punctul de vedere al alegătorilor.

Schimbând tonul, Trump l-a atacat pe Biden prin fiul său, Hunter, pe care l-a acuzat că a primit bani din Rusia și Ucraina, lucru negat de fostul vicepreședinte.

Primele condiții puse de Rusia ca să facă pace cu Ucraina: Kievul să aibă doar 50.000 de soldați și să renunțe la Donbas și Lugansk
Recomandări
Primele condiții puse de Rusia ca să facă pace cu Ucraina: Kievul să aibă doar 50.000 de soldați și să renunțe la Donbas și Lugansk

Semne de întrebare rămân cu privire la situația de după alegeri, în condițiile în care Trump a acuzat în mod repetat o posibilă fraudare prin intermediul voturilor poștale, în ciuda lipsei dovezilor în acest sens.

Președintele a evitat în mod repetat să spună că va accepta o eventuală înfrângere.

În dezbaterea de marți, el a reluat tema fraudării și a evitat să promită că se va abține de la declararea prematură a unei victorii.

Dacă dezbaterea a avut vreun efect asupra alegătorilor, rămâne de văzut, dar experții și sondajele spun că acest efect este unul limitat, în condițiile în care electoratul este foarte polarizat și deja hotărât.

În vreme ce trei din patru alegători au spus că plănuiesc să urmărească dezbaterea, doar 3% au subliniat că este “foarte posibil” ca aceasta să le schimbe intenția de vot, potrivit unui sondaj Monmouth University.

Mai jos, cele mai importante declarații ale celor doi candidați, consemnate LIVE de Libertatea:

UPDATE: Reacțiile presei americane la dezbatere nu sunt plăcute.

“A fost un dezastru, într-un incendiu, într-un accident de tren”, a spus jurnalistul CNN Jake Trapper, folosind o formulă foarte complicată pentru a descrie haotica dezbatere.

Live Text | Alegeri SUA 2024. Cursa între Kamala Harris și Donald Trump va fi decisă de șapte state-cheie. S-a deschis prima secție de vot
Recomandări
Live Text | Alegeri SUA 2024. Cursa între Kamala Harris și Donald Trump va fi decisă de șapte state-cheie. S-a deschis prima secție de vot

“Nici măcar nu a fost o dezbatere. A fost o rușine. Și în primul rând din cauza lui Trump”, a spus acesta.

Howard Kurtz, de la Fox News, împărtășește poziția colegilor săi: “A fost un spectacol al insultelor”.

O reacție similară și de la Andrea Mitchell, MSNBC: dezbaterea a fost “o rușine”.

 

George Stephanopoulos, de la ABC News, este și mai dur: “E cea mai slabă dezbatere televizată pe care am văzut-o vreodată”.

UPDATE: Ultima întrebare. Moderatorul vrea să știe dacă cei doi candidați sunt dispuși să îndemne suporterii la calm și să evite să declare victoria în alegeri, până la verificarea independentă a rezultatului alegerilor.

Trump a evitat să facă această promisiune, invocând din nou posibilitatea fraudării.

“Îi îndemn pe suporterii mei să meargă în secțiile de votare și să fie foarte atenți”, a spus Trump.

Biden a promis că va îndemna la calm și că va evita să declare o victorie prematură, subliniind că toate voturile trebuie numărate.

UPDATE: Ultima parte a discuției s-a axat pe integritatea alegerilor, care a fost pusă serios sub semnul întrebării de Donald Trump, din cauza numeroaselor voturi poștale care, spune el, vor conduce la fraudă.

Președintele a insistat că numărul mare de voturi poștale este echivalent cu o fraudă, deși nu există o dovadă în acest sens.

El a mai spus că americanii nu vor ști rezultatele alegerilor timp de luni.

Biden a răspuns explicând alegătorilor că Trump însuși a votat prin poștă. “Stă la birou și își trimite votul în Florida”, a spus Biden.

“Mergeți și votați. Voi veți stabili soarta acestor alegeri. Votați, votați, votați!”, a spus Biden.

Cu privire la acuzațiile lui Trump, Biden a răspuns: “Pur și simplu se teme să numere voturile”.

UPDATE: Întrebarea privind schimbările climatice a fost prima pe acest subiect în ultimii 20 de ani de dezbateri prezidențiale televizate, notează The Guardian.

Interesant este că, deși a atacat planurile democraților pentru protecția mediului, spunând că acestea vor afecta economia, Trump a admis în cele din urmă, presat de moderator, că gazele cu efect de seră au un efect, “într-o oarecare măsură”, asupra schimbărilor climatice.

UPDATE: Dezbaterea s-a mutat pe tema schimbărilor climatice, iar moderatorul i-a întrebat pe candidați ce părere au despre recentele incendii de vegetație din sudul țării.

Trump a răspuns așa cum a mai făcut-o, spunând că incendiile de vegetație au izbucnit din vina autorităților care manageriază pădurile, o declarație care contrazice opinia experților.

Trump l-a atacat pe Biden pe tema politicilor de protecție a mediului, spunând că acestea ar provoca o “catastrofă economică”.

Întrebat dacă susține “Noua Inițiativă Verde”, un plan foarte costisitor al stângii democrate, Biden a spus că nu.

“Susțin planul Biden, care este diferit”, a spus fostul vicepreședinte, un moment pentru ca Trump să observe că Biden va pierde votul “stângii radicale”.

UPDATE: Într-o declarație mai generală, prin care încerca să ofere alegătorilor argumente pentru a-l vota, Biden a lansat noi acuzații către Trump.

“În timpul mandatului său am devenit mai slabi, mai bolnavi și mai divizați”.

Biden a mai spus că Trump este “cățelușul lui Putin”, o formulă folosită și de Hillary Clinton.

Întrebat de ce ar trebui să fie reales, preşedintele Trump a spus că niciun preşedinte nu a făcut vreodată mai multe pentru SUA.

“Nu a existat niciodată o administraţie care să fi făcut ceea ce am făcut eu”, a spus Trump, subliniind promovarea economiei americane, a unităţii naţionale, precum şi numirea de judecători conservatori.

UPDATE: Cei doi s-au contrat și pe tema organizațiilor care, spun ei, ar juca un rol cheie în multe dintre protestele pe teme rasiale.

Trump a menționat Antifa, o pistă respinsă de Biden, care i-a reamintit lui Trump că directorul FBI nu o consideră o amenințare.

“Nu are dreptate”, a răspuns Trump.

Biden i-a cerut în schimb lui Trump să denunțe organizațiile supremațiștilor albi, la câteva săptămâni după ce doi manifestanți antirasiști au fost uciși în Kenosha, Wisconsin.

Trump a răspuns, spunând organizației extremiste “Proud Boys” să “facă un pas înapoi și să fie pregătită”.

UPDATE: Cei doi candidați s-au ciocnit pe tema diviziunilor rasiale din SUA.

Biden l-a acuzat pe președinte pentru felul în care a răspuns la protestele izbucnite după moartea lui George Floyd, cu referire specială la momentul în care forțele de ordine au dispersat mulțimea din fața Casei Albe pentru a permite președintelui să pozeze cu o biblie în mână în fața unei biserici.

În mod interesant, Trump a răspuns acuzându-l pe Biden pentru rolul său în elaborarea unei legi privind criminalitatea din 1994, un atac care ar fi trebuit să arate că democratul are aceeași abordare dură în privința infracțiunilor comise de persoanele de culoare.

Ulterior, președintele a revenit la abordarea sa clasică, spunând că abordarea lui Biden în privința criminalității nu este susținută de nicio organizație a forțelor de ordine din țară.

UPDATE: Trump a lansat un atac dur la adresa fiului lui Joe Biden, Hunter.

Întreruperi și contre dure în prima dezbatere pentru alegerile din SUA. Biden: “Ești cel mai rău președinte pe care l-a avut America”. Trump: “Am făcut mai multe decât ai făcut în 47 de ani”
Joe Biden FOTO: EPA

Subiectul discutat era economia SUA, aflată în acest moment într-o situație proastă, dat Trump a schimbat tema.

Președintele l-a acuzat pe Hunter pentru implicarea sa în afacerile cu energie din Ucraina, un subiect folosit în trecut de republicani.

UPDATE: Este schimbul de replici care ar putea defini dezbaterea de azi. Joe Biden l-a acuzat în mod repetat pe actualul președinte că a avut un mandat dezastruos și că a eșuat în toate politicile sale.

Ești cel mai rău președinte pe care l-a avut America.

Joe Biden, către Donald Trump:

Donald Trump și-a apărat politicile și l-a atacat pe Biden ca pe un om al sistemului, care formulează acuzații pe teme pe care chiar el nu a făcut nimic în cei 47 de ani de când este în politică.

Am făcut mai mult în patru ani decât ai făcut în 47 de ani.

Donald Trump, către Joe Biden:

UPDATE: Biden l-a acuzat pe Trump că nu a susținut afacerile mici, care suferă din cauza pandemiei.

Democratul spune că țara va avea o recesiune economică în forma literei “K”, ceea ce înseamnă că americanii cei mai bogați vor beneficia de revenirea economică, în vreme ce americanul mediu va avea dificultăți.

Trump a răspuns spunând, printre altele, că el este cel care “a adus fotbalul înapoi”.

Trump a insistat că un vaccin va fi gata înainte de alegeri și l-a acuzat pe Biden că vrea să țină țara închisă, situație care va afecta economia.

UPDATE: Donald Trump l-a întrerupt constant pe contracandidatul său, în timpul alocat acestuia, încercând să îi blocheze atacurile.

Acest lucru s-a întâmplat în mod repetat, în timpul discuțiilor pe mai multe teme, în ciuda rugăminților moderatorului.

UPDATE: După ce Biden a criticat răspunsul administrației Trump cu privire la epidemie, președintele a răspuns insultând inteligența lui Biden.

“Nu există nimic inteligent la tine, Joe”, a spus Trump.

UPDATE: Dezbaterea a ajuns la un subiect dureros: epidemia COVID-19.

Biden l-a criticat pe Trump pentru felul în care a coordonat eforturile de combatere a epidemiei, observând că SUA are încă 40.000 de cazuri noi de infecție zilnic.

Cu referire la comentariile lui Trump cum că a minimalizat gravitatea bolii pentru a evita să creeze panică, Biden a acuzat: “Nu voi ați intrat în panică, el a intrat în panică!”.

Biden a susținut că Trump nu poate fi o persoană de încredere pe tema COVID, din moment ce a sugerat că americanii ar putea înghiți dezinfectant pentru a scăpa de virus.

“A fost o remarcă sarcastică”, a subliniat președintele.

Trump a răspuns la atac spunând că situația se îmbunătățește și că Biden nu ar fi reușit niciodată să facă lucrurile reușite de administrația sa, care a închis țara la timp – “în ciuda criticilor democrate” – și a procurat rapid echipament de protecție și ventilatoare.

Întreruperi și contre dure în prima dezbatere pentru alegerile din SUA. Biden: “Ești cel mai rău președinte pe care l-a avut America”. Trump: “Am făcut mai multe decât ai făcut în 47 de ani”
Donald Trump FOTO: EPA

UPDATE: Dezbaterea a părăsit subiectul Curții Supreme și a ajuns la capitolul asigurărilor de sănătate, un subiect diviziv. Candidații au vorbit aprins, amândoi în același timp, iar moderatorul a fost nevoit să ridice tonul la Trump pentru a fi lăsat să vorbească.

Biden l-a acuzat pe Trump că vrea să elimine, fără un plan alternativ, legea asigurărilor de sănătate, opera fostului președinte Barack Obama, ceea ce, spune Biden, ar lăsa fără asigurări de sănătate zeci de milioane de persoane.

“Nu are niciun plan pentru asigurările de sănătate”, a acuzat Biden.

Toată lumea știe că este un mincinos! (…) Oameni buni, aveți idee ce face acest clovn?

Joe Biden, despre Trump:

Trump l-a acuzat pe Biden că inițial a susținut planul propus de Bernie Sanders, care prevede asigurări de sănătate pentru toți americanii. Când Biden a negat această susținere, Trump l-a anunțat: “Tocmai ai pierdut stânga!”.

UPDATE: Prima întrebare adresată de moderator: Este corectă numirea unei noi judecătoare la Curtea Supremă înainte de alegeri?

Întrebarea vine în condițiile în care preşedintele Donald Trump a anunţat sâmbătă nominalizarea judecătoarei Amy Coney Barrett la Curtea Supremă, nominalizare care, dacă va fi confirmată de Senat, va consolida influenţa conservatoare în cadrul instituţiei ce tranşează marile dezbateri din societatea americană.

“Am câștigat alegerile. Alegerile au consecințe. Avem Senatul. Avem dreptul să facem alegerea. Și avem o candidată excepțională. Democrații ar fi făcut același lucru”, a spus Trump.

Biden nu este de acord.

“Americanii au dreptul de a spune ceva în legătură cu această nominalizare. Nu vor avea dreptul acesta, deoarece suntem în mijlocul unei alegeri. Ar trebui să așteptăm să vedem care este concluzia acestor alegeri.

În joc este faptul că președintele vrea să scape de legea asigurărilor de sănătate (promovată de Obama) care va lăsa fără asigurare zeci de milioane de persoane”, a spus Biden.

UPDATE: Cei doi candidați au intrat în platou. Dezbaterea a început! Primul subiect este Curtea Supremă.

UPDATE: Candidatul democrat la preşedinţia SUA Joe Biden şi-a făcut marţi publice cele mai recente declaraţii fiscale pentru anul 2019, cu câteva ore înaintea dezbaterii, informează AFP, citată de Agerpres.

Documentele, postate pe site-ul candidatului democrat la Casa Albă, arată că Joe Biden şi soţia sa au plătit anul trecut impozite federale în valoare de 299.346 de dolari.

Duminică, New York Times a dezvăluit că miliardarul Donald Trump, care a refuzat să îşi publice fişele fiscale de la alegerea sa în 2016, a plătit impozite statului federal în 2016 şi 2017 în valoare de doar 750 de dolari.


Donald Trump și Joe Biden se confruntă în această noapte în prima din cele trei dezbateri televizate programate în campania electorală dinaintea alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie.

Libertatea va transmite LIVE cele mai importante declarații ale celor doi candidați și va prelua transmisiunea VIDEO asigurată de televiziunile americane și de Google.

Toți experții se așteaptă la un spectacol și la atacuri dure între candidați, în special din partea lui Donald Trump, care trebuie să recupereze cele șapte-opt puncte procentuale ce îl despart de Biden, deocamdată favoritul sondajelor.

Trump a prefațat de altfel dezbaterea cu o solicitare neobișnuită. El i-a cerut lui Joe Biden să facă un test antidrog.

“Cer cu tărie un test antidrog pentru somnolenţa lui Biden înainte sau după dezbaterea de marţi seară”, a scris pe Twitter miliardarul republican în vârstă de 74 de ani, care continuă să pună la îndoială abilităţile cognitive ale rivalului său de 77 de ani.

Impactul dezbaterii asupra scrutinului prezidenţial din 3 noiembrie va însă, probabil, unul limitat, pe fondul unui electorat ultrapolarizat, cu un număr mic de nehotărâţi, comentează AFP.

La ce oră începe dezbaterea

Dezbaterea va începe la ora locală 21.00, adică ora 4.00 în România.

Evenimentul va dura o oră și jumătate.

Unde are loc dezbaterea

Prima dezbatere televizată a candidaților se desfășoară la Case Western Reserve University, în orașul Cleveland din statul Ohio.

Există un motiv pentru alegerea locului. Ohio este de mai bine de 20 de ani un stat-cheie în ecuația alegerilor americane. Trump a câștigat aici, în 2016, cu 8% în fața lui Hillary Clinton.

Cine moderează dezbaterea

Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Fox News Chris Wallace.

Deși televiziunea este văzută drept una pro-Trump, Chris Wallace și-a păstrat un statut de jurnalist independent.

În iulie, el a fost apreciat pentru felul în care a abordat interviul cu președintele american, pe care l-a pus în dificultate în chestiunea epidemiei COVID.

Care este formatul dezbaterii

Dezbaterea va avea șase segmente de câte 15 minute. Va avea 90 de minute, fără pauze publicitate. Nu vor fi declarații introductive din partea candidaților. Prima întrebare îi va fi adresată lui Trump.

Care vor fi temele dezbaterii

Wallace este cel care selectează temele de discuție și ele au fost anunțate săptămâna trecută.

Iată care sunt:

  • Politicile celor doi candidați
  • Curtea Supremă
  • COVID-19
  • Economia
  • Problemele rasiale și violența în orașe
  • Integritatea alegerilor

Este de așteptat ca jurnalistul moderator sau Joe Biden să atingă subiectul impozitelor plătite – sau mai degrabă neplătite – de Donald Trump în ultimii 15 ani, după dezvăluirile făcute în acest sens de cotidianul New York Times.

Câte dezbateri vor avea loc și când sunt programate

În total, vor avea loc trei dezbateri ale candidaților la președinție și una a celor care speră să ocupe postul de vicepreședinte.

A doua dezbatere prezidențială va avea loc pe 15 octombrie, la Adrienne Arsht Center for the Performing Arts în Miami, Florida, un alt stat-cheie pentru rezultatul alegerilor.

A treia dezbatere prezidențială va avea loc joi, pe 22 octombrie, la Belmont University în Nashville, Tennessee.

Dezbaterea vicepreședinților va avea loc pe 7 octombrie la University of Utah în Salt Lake City, Utah.

Cum se organizează o dezbatere în stil american

Instituția care organizează aceste confruntări electorale americane, Comisia pentru Dezbaterile Prezidențiale, este una special formată în acest scop.

Este o comisie bipartizană, formată în 1987, cu susținerea și din membrii celor două mari partide americane, Republican și Democrat.

Dezbaterile organizate de comisie sunt sponsorizate din donații private oferite de fundații și corporații, dar și din taxele plătite de instituțiile care găzduiesc dezbaterile.

Comisia pentru Dezbateri Prezidențiale nu primește fonduri guvernamentale sau din partea partidelor.

Dacă această comisie este producătoarea dezbaterilor, moderatorii sunt jurnaliști desemnați de membrii comisiei.

Formatul este stabilit de comisie. Întrebările și temele sunt în general stabilite de jurnaliști și în unele cazuri de public.

Ce rol au jurnaliștii implicați în moderarea dezbaterilor

Moderatorul Chris Wallace, în fața celor doi candidați din 2016: Donald Trump și Hillary Clinton FOTO: EPA
Moderatorul Chris Wallace, în fața celor doi candidați din 2016: Donald Trump și Hillary Clinton FOTO: EPA

În 2016, printre moderatorii celor trei dezbateri dintre Donald Trump și Hillary Clinton s-au aflat jurnaliști de la NBC sau CNN, instituții de presă considerate critice la adresa lui Trump, dar și de la Fox News, un post care l-a susținut vizibil pe candidatul republican.

A fost, deci, o alegere pe cât posibil echilibrată.

Prima dezbatere din 2016, de la Hofstra University din New York, a avut șase segmente, fiecare dedicat unei teme, în care candidații au răspuns la întrebări, dar au avut și un dialog moderat.

În debutul dezbaterii, moderatorul Lester Holt, de la NBC, a precizat clar: “Întrebările sunt ale mele și nu au fost împărtășite cu Comisia sau cu staffurile celor doi candidați”.

În unele dezbateri, alegătorii din public pot adresa, la rândul lor, câteva întrebări, pe tematica stabilită.

A doua confruntare din 2016, spre exemplu, s-a ținut în fața unei audiențe formate din alegători indeciși, selectați de Gallup, compania de analiză și sondaje. În acest caz, jumătate din întrebări au venit din partea publicului.

În plus, Comisia a invitat publicul să adreseze întrebări și să le și voteze, pe un site special creat. Ulterior, moderatorii au ales dintre cele mai populare 30 de întrebări.

Evenimente urmărite de zeci de milioane de oameni

În mod tradițional, dezbaterile prezidențiale se află printre cele mai urmărite evenimente televizate din SUA, cu audiențe de ordinul a zeci de milioane de oameni.

Întreruperi și contre dure în prima dezbatere pentru alegerile din SUA. Biden: “Ești cel mai rău președinte pe care l-a avut America”. Trump: “Am făcut mai multe decât ai făcut în 47 de ani”
Una dintre dezbaterile prezidențiale din SUA, 2016 FOTO: EPA

Prima confruntare din 2016 a fost și cea mai urmărită dezbatere televizată din istoria SUA, cu 84 de milioane de telespectatori.

Fiecare dezbatere oferă material pentru o avalanșă de reacții, analize și sondaje care disecă totul, de la prestația candidaților și validitatea faptelor prezentate de ei, până la calitatea prestației moderatorilor.

În 2016, cinci sondaje diferite au stabilit, la fiecare dezbatere în parte, cine a câștigat confruntarea.

Dacă aceste confruntări influențează și intenția de vot, aceasta este o altă discuție, mult mai nuanțată.

În vreme ce presa și analiștii consideră că dezbaterile pot convinge alegătorii cum să voteze, specialiștii în științe politice care au analizat mai multe runde de alegeri cred că acest lucru nu este confirmat de cifre, notează Washington Weekly.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Coșmar pe centura Bucureștiului, trăit de o familie. Câțiva indivizi au încercat să-i jefuiască, dar șoferul i-a pus pe fugă
Știrileprotv.ro
Coșmar pe centura Bucureștiului, trăit de o familie. Câțiva indivizi au încercat să-i jefuiască, dar șoferul i-a pus pe fugă
Detalii neștiute din trecutul Melaniei Trump. Motivul pentru care a avut un rol unic printre Primele Doamne
Viva.ro
Detalii neștiute din trecutul Melaniei Trump. Motivul pentru care a avut un rol unic printre Primele Doamne
Alexia Eram, surprinsă de paparazzi cu noul iubit, dar nici Mario Fresh nu pierde timpul. O concurentă de la „Chefi la cuțite” l-a luat la ea acasă
Libertateapentrufemei.ro
Alexia Eram, surprinsă de paparazzi cu noul iubit, dar nici Mario Fresh nu pierde timpul. O concurentă de la „Chefi la cuțite” l-a luat la ea acasă
LIVE TEXT Rezultate alegeri SUA 2024. Donald Trump vs Kamala Harris pentru Casa Albă. Prima secție unde votul s-a încheiat. Update
FANATIK.RO
LIVE TEXT Rezultate alegeri SUA 2024. Donald Trump vs Kamala Harris pentru Casa Albă. Prima secție unde votul s-a încheiat. Update
Dinamo a dat o lovitură colosală: și-a adus antrenor de la Barcelona! EXCLUSIV: Gazeta are toate detaliile unui contract faraonic
GSP.RO
Dinamo a dat o lovitură colosală: și-a adus antrenor de la Barcelona! EXCLUSIV: Gazeta are toate detaliile unui contract faraonic
Ce se întâmplă dacă pui acetonă pe gresia din baie. Metoda prin care poți scăpa de o mare problemă
FANATIK.RO
Ce se întâmplă dacă pui acetonă pe gresia din baie. Metoda prin care poți scăpa de o mare problemă
Filmul de pe Netflix vizionat de peste 20 de milioane de ori în doar câteva zile de la lansare. Toată lumea se înghesuie să îl vadă! Povestea te ține cu sufletul la gură până la final!
Unica.ro
Filmul de pe Netflix vizionat de peste 20 de milioane de ori în doar câteva zile de la lansare. Toată lumea se înghesuie să îl vadă! Povestea te ține cu sufletul la gură până la final!
Ciocolata Dubai, țeapă de zile mari. Ce conține, de fapt
Financiarul.ro
Ciocolata Dubai, țeapă de zile mari. Ce conține, de fapt
Ce salariu are un român din Germania, după 6 ani de muncă: "E corectă viața? Mă întorc în România"
Observatornews.ro
Ce salariu are un român din Germania, după 6 ani de muncă: "E corectă viața? Mă întorc în România"
Horoscop 5 noiembrie 2024. Taurii simt nevoia să se amestece în treburile altora, fără să fie invitați sau să li se ceară ajutorul
HOROSCOP
Horoscop 5 noiembrie 2024. Taurii simt nevoia să se amestece în treburile altora, fără să fie invitați sau să li se ceară ajutorul

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI