The Huffington Post notează faptul că vicepreședintele SUA și fostul președinte de la Casa Albă nu au schimbat niciun cuvânt în culise, iar Sara Cook, de la CBS News, a subliniat că atitudinea celor doi a fost diferită.

Jurnalista susține că „Trump s-a întors spre ieșire, a scos un oftat mare cu gura închisă și a părăsit scena fără să se uite la Harris” în momentul în care au fost anunțați că au 4 minute de pauză.

Kamala Harris și Donald Trump s-au ignorat total

Kamala Harris „a început să scrie notițe fără întrerupere în primele două minute ale pauzei, ducându-și ocazional o mână la bărbie sau dându-și părul după ureche. Apoi s-a uitat peste ce a scris pentru următorul minut, făcând câteva modificări, înainte de a lăsa pixul jos și de a privi în jurul camerei cu mâinile încrucișate”, a precizat Sara Cook.

Concluzia prezentată de Sara Cook din culisele ABC News este definitorie pentru relația dintre Donald Trump și Kamala Harris. „Trump s-a întors pe scenă cu 30 de secunde înainte de sfârșitul pauzei. El nu s-a uitat la Harris, ea nu s-a uitat la el”.

CNN a făcut un sondaj prin care i-a întrebat pe americani cine consideră că a câștigat dezbaterea. 63% dintre alegători au indicat-o pe Kamala Harris câștigătoare și doar 37% au fost impresionați de prestația lui Donald Trump. Situația a fost similară și la Fox News, post care susține în mod tradițional candidații republicani.

Urmărește-ne pe Google News