DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Ce s-a întâmplat în culisele dezbaterii dintre Kamala Harris și Donald Trump. „A scos un oftat mare și a părăsit scena”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Omcucap   •   12.09.2024, 21:25

2 papițoi pe scena, show, circ , fanfaronade , americani naivi si suficient de proști sa creadă ca votul lor contează !!! Cei care fac oarte din adevarata carmuire a aceste planete isi aleg marionetele dicteaza si fac exerimente pe omenire, cred spre amuzamentul lor cand ne vad ca ne dam cu curul de pământ si ne credem esențiali! America e si ea un experiment ca si UE dealtfel, uitati-va ce președinți au avut in functie...specii si specii ... războinic , infractor, pacifist, negru, curvar, extremist, *** ....acu a venit vremea pt o femeie..si peste ceva ani pe cat punem pariu ca vedem si reprezentanții LGBD ? Eee un bărbățel cu parul lung , cu unghiile facute, cu tocuri si cu fustiță in biroul oval? Ooo pe cine o pune pe biru 🫣O sa fie mișto tare !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

neagoe   •   12.09.2024, 17:15

INCONSTIENTA SPECIEI PRECUM SUDOAREA SCARBOASA MUSTESTE CACI RAZBOIUL SUA-RUSIA se deruleaza gratie yankeilor de la bun inceput,de la instalarea lor pe granita cu Rusia,premeditarea expansionista in estul Europei fiind evidenta maxim ... Nu se intelege ce ar putea sa mai hotarasca Biden =cadavru ambulant,*** ,impotentul ,marioneta intereselor progresiste americane(dat de fapt la o parte ca si impotenta in exercitarea functiei ) ,ori Harris o alta marioneta continuatoare comandata a acelorasi politici dezastruoase mondiale caci NATO si-a pierdut motivatia initiala a existentei iar ce va sa urmeze este APOCALIPSA ...!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

secan   •   12.09.2024, 16:55

Nu mai folositi termeni ai caror semnificatie nu o cunoasteti : am vrea noi, romanii, ca tara noastra sa fie colonie americana ... Cu vantul colonie are, la origine un inteles pozitiv: sa ne amintim numai de coloniile grecesti de la Marea Negra : Tomis, Callatis, Olbia si altele, au reprezentat varful civilizatiei dacice acum doua milenii. Gatati-ul meu a fost colonie a genovezilor, Dacia s-a civilizat odata cu colonizarea ei de catre romani. Nu exista colonie fara *coloni*, adica cetateni ai entitatii colonizatoare care s-au stabilit permanent in tara. Or, cati americani avem noi cu domiciliul in Roamania ?!!??? Cele cateva zeci de militari USA sunt cu viza pe passport in bazele NATO de la noi. Si spionii CIA, deasemenea, nu au domiciliu stabil la noi.

Trandafir   •   12.09.2024, 11:15

Pentru Romania ori unul ori altul este acelasi lucru. Noi tot colonie.

    kicker666   •   12.09.2024, 14:51

    Trandafir   •  12.09.2024, 11:15

    Pentru Romania ori unul ori altul este acelasi lucru. Noi tot colonie.

    politicienii care au indatorat bugetul de stat in 35 de ani cat altii intr-o 100,au dat resursele tarii pe bani de pufuleti ,in timp ce conturile lor sunt pline,si-au votat privilegii si sinecuri de te crucesti,aia ce au fost si sunt ? nu tot romani ? Si i-a interesat ?Bucura-te ca suntem colonie ca fara UE si NATO nu am mai fi .

sorin82   •   12.09.2024, 10:42

TITLU AIUREA KAMARA? KAMARA de la Alb și Negru?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close