Maternitatea a transformat-o pe Diana Lascarescu dintr-o femeie preocupata in special de cariera intr-una priceputa la treburi gospodaresti. Vedeta TVR nu se mai mandreste acum cu stirile prezentate, ci cu… mancarurile preparate pentru cei dragi.

Spune ca-i place foarte mult sa gateasca, asa ca  se inspira din cartile de bucate si inventeaza diverse feluri de mancare. “Stiu sa fac de toate, dulciuri, placinta, ciorbe… Imi place sa gatesc si prepar mereu surprize culinare. Inventez foarte mult in bucatarie”, ne-a marturisit ea.

Diana spune ca ea si logodnicul sau – Dan Sucu, patronul de la Mobexpert – si-au propus sa incerce sa ia in fiecare zi pranzul impreuna, acasa: “E ca un ritual si in proportie de 98% reusim sa facem lucrul asta. Dar iesim si in oras, sa mancam cu prietenii. Preferam amandoi pestele si salata Boeuf, pe care o prepar eu. Imi mai plac legumele si dulciurile. Stiu sa fac o placinta dobrogeana cu stafide si lamaie, care imi iese foarte bine si pe care am invatat-o de la mama unei prietene”, a mai adaugat ea.

Luna aceasta vrea sa revina pe micul ecran

Baietelul cuplului, micutul Dan Matei, a implinit recent 5 luni, asa ca Diana incearca acum sa-l obisnuiasca sa-i dea cu lingurita  supa de legume, suc de morcovi si mar ras cu biscuiti.

Si pentru ca bebe a crescut, vedeta se gandeste sa revina luna aceasta la pupitrul stirilor de la TVR. Ea a inceput deja sa se pregateasca pentru “revederea” cu telespectatorii: tine regim, merge la sala si la inot si face jogging. In timpul sarcinii s-a ingrasat cu 24 de kg, dar a slabit apoi 18, fara prea mult efort sau vreo dieta anume.

 
 

Urmărește-ne pe Google News