Potrivit informațiilor ziarului, despărțirea se produce la solicitarea Dianei Pungă, iar încheierea contractului s-a făcut cu acordul părților, ea urmând să lucreze în privat.

Libertatea a contactat-o pe Diana Pungă, care nu a negat și a spus scurt: „Mulțumesc pentru că m-ați sunat, dar nu am nimic de declarat”.

Diana Pungă coordona direcțiile de Cultură, Presă, Resurse Umane, o parte dintre instituțiile subordonate primăriei, Proedus, ARCUB, ASPA și DGASMB. De asemenea, ea a lucrat la biroul parlamentar al lui Nicușor Dan când actualul primar al Capitalei era deputat.

Nicușor Dan a numit-o în februarie 2021 pe fosta lui șefă de cabinet, Diana Pungă, în funcția de administrator public al Bucureștiului. La acel moment, PMB nu a transmis niciun comunicat cu privire la numire, iar CV-ul Dianei Pungă nu apare pe site-ul Primăriei.

Diana Pungă, 38 de ani, a fost membră a partidului Uniunea Salvați Bucureștiul, înființat de Nicușor Dan în 2015 și transformat anul următor în USR, și un apropiat al primarului general.

Urmărește-ne pe Google News