Delegația AUR a ajuns mai târziu la Cotroceni, iar întâlnirea cu președintele a început cu 15 minute mai târziu, situație fără precedent la negocierile pentru formarea unui nou guvern. Asta pentru că au încurcat intrările la Palatul Cotroceni cu cele de la Muzeul Național Cotroceni.

Înainte de a ajunge la intrarea din Leu unde treceau prin filtrul SPP-ului, Diana Șoșoacă a făcut live pe Facebook cu colegii ei de partid care se plimbau pe lângă Palatul Cotroceni. „Noi venim pe jos. Noi suntem oameni normali și mergem pe jos. Cam ăștia suntem noi. Suntem cetățeni ai României. Simpli”, spune Șosoacă în live-ul de pe Facebook.

Din delegația AUR care s-a întâlnit cu președintele au făcut parte: George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tanasă și Diana Şoşoacă.

Senatoarea de la Iași a mai făcut luni un live pe Faceboook, înainte de a ajunge la Cotroceni, în timp ce conducea, iar la un moment dat a spus unui internaut care o certa în comentariile live că nu poartă mască: „Nu pun nicio mască, domnule, eu am adeverință, legea spune că am dreptul să nu port mască”.

Citiți și VIDEO / Diana Șoșoacă, live pe Facebook la volan, în drum spre Palatul Cotroceni: „Nu pun nicio mască, domnule, am adeverință, am dreptul să nu port mască!”

Urmărește-ne pe Google News