Dietă rapidă după Paște
Fără a conţine mâncăruri gătite specifice bucătăriei germane, acest regim este foarte popular în zona Bavariei, fiind uşor de urmat şi cu rezultate vizibile. Se bazează și pe ouă fierte tari, care ți-au rămas de la Paști, pe legume și carne. Ușor de pus în practică. Iată ce poți mânca în fiecare zi.
LUNI
Mic dejun: Un pesmete cu o cafea sau un ceai.
Prânz: Două ouă fierte tari, 200 g salată cu roşii.
Cină: 150 g salată de roşii şi ceapă verde.
MARŢI
Mic dejun: Un pesmete, o cafea sau un ceai.
Prânz: 200 g de salată de roşii şi varză, ulei, o portocală sau două mandarine, un măr mare.
Cină: Două ouă fierte tari, 200 g carne fiartă, 80 g salată verde.
MIERCURI
Mic dejun: O cafea sau un ceai.
Prânz: Un şniţel cu cartofi la cuptor, 100 g caşcaval, un fruct de sezon.
Cină: 250 g salată din mere, mandarine, banane, pere.
JOI
Mic dejun: 200 ml suc de mere.
Prânz: 250 g peşte fiert sau prăjit, o roşie, un măr.
Cină: Un şniţel de pui cu 150 g salată de crudităţi.
VINERI
Mic dejun: 200 ml de suc de morcovi.
Prânz: 200 g carne de pui prăjit, 100 g salată verde.
Cină: Două ouă fierte tari, o salată din doi morcovi fierţi.
SÂMBĂTĂ
Mic dejun: Un pesmete, un ceai cu puţin zahăr.
Prânz: 200 g carne de porc şa cuptor, 150 g salată de varză.
Cină: 150 g caşcaval, o salată de morcovi.
DUMINICĂ
Mic dejun: Un pesmete, un ceai dulce.
Prânz: 200 g carne de pui la grătar.
Cină: 300 g de fructe de sezon.
Citește și: Bei și slăbești un kilogram pe zi! Dieta rapidă cu lapte