Scade colesterolul cu cap! Mănâncă alimente care topesc grăsimea din sânge

Ardeiul gras verde este versiunea necoaptă a celui colorat în roșu, galben sau portocaliu. Deoarece nu sunt suficient de copți, aceștia au o aromă puțin amăruie și pot cauza probleme digestive. De asemenea, tocmai pentru că sunt culeși devreme și presupun mai puțină cheltuială decât cei lăsați să se coacă bine, sunt și puțin mai ieftini.

Ce să găteşti ca să slăbeşti

Ce culoare alegem?

Toate tipurile de ardei gras au în compoziție vitaminele A și C, dar cei roșii conțin de 11 ori mai mult beta caroten care ajută în lupta contra cancerului, decât ardeii verzi. În același timp, ardeii galbeni au mai multă vitamina C decât cei verzi, dar mai puțină vitamina A și beta caroten.

Umpluturi delicioase! Stai mai mult în bucătărie să le faci, dar te lingi pe degete după aceea

Vezi şi salată de ardei copți – rețete simple și gustoase!

Urmărește-ne pe Google News