Gabriela Irimia si Lembit Opik pregatesc o noua vacanta. La nici doua luni dupa o calatorie romantica in Caraibe, unde cei doi indragostiti au fost surprinsi de paparazzi in posturi tandre, ei au pus la cale o noua escapada tot intr-o zona exotica, Insulele Mauritius.

Vor petrece o saptamana „fierbinte”

Gabriela si Lembit vor petrece o saptamana singuri, fara prieteni sau rude, intr-un hotel de lux din Insulele Mauritius. In aceasta luna, Cheeky Girl si iubitul ei ar fi trebuit sa viziteze Romania si Estonia, tarile lor natale, dar au amanat planurile pentru ca gemenele au fost in plina campanie de promovare a noilor productii muzicale pe piata de showbiz din Marea Britanie. Ele au socat publicul britanic, dupa ce au lansat videoclipul ‘Im Too sexy in care sunt incluse multe secvente dure, cu Cheeky Girls ucise, dar si cu alte accidente prezentate in mod explicit. Lembit si Gabriela si-au programat vacanta dupa ce vor termina campania de promovare.

Scandalul de la Bacau ia amploare

Scandalul dintre Cheeky Girls si organizatorii Galei Romanian Top Hits Bacau ia amploare. Dan Leonte o acuza pe mama gemenelor de minciuna: ‘Este o grava minciuna afirmata de asa-zisa impresara ca noi nu am platit contractul. Care contract? Cel din visele doamnei Irimia? Probabil a visat foarte frumos ca va incasa bani din Romania, fara un contract semnat. Fetele ar fi trebuit sa cante la Bacau la inceputul lui august, insa cele doua parti nu s-au inteles.

 

Urmărește-ne pe Google News