In haosul creat la Dinamo de deciziile dezastruoase luate de conducatorii clubului au intrat, culmea, pana si actionarii. Astfel, dupa ce au schimbat antrenorii ca pe sosete, sefii gruparii din sos. Stefan cel Mare au ajuns la concluzia ca tot mazilitul Ioan Andone este cel mai bun pentru a redresa corabia in deriva.

Tocmai de aceea, presedintele CA al clubului “alb-rosu”, Nicolae Badea, va face zilele acestea o deplasare in Cipru pentru a-l convinge pe actualul antrenor al Omoniei Nicosia sa revina, din vara, la Dinamo. “Am semnat un nou contract cu Omonia, dar, ca orice contract, si acesta poate fi rupt. Vom vedea la vara. Si Capello poate sa vina acum la Dinamo, ca echipa este foarte greu de redresat”, a declarat Andone in cadrul emisiunii “Fanatik”, de la OTV.

Pe de alta parte, daca negocierile cu tehnicianul aflat sub contract in Cipru nu se vor finaliza, conducatorii dinamovisti ii mai au in vedere pe Mircea Rednic, Sorin Cartu si Ioan Ovidiu Sabau, ultimul urmand a-i infrunta pe “caini”, astazi, la Bucuresti, cu echipa sa, Gloria Bistrita. “Avem o lista cu patru-cinci antrenori, care au pana in 50 de ani”, a marturisit Nicolae Badea, oficialul din Groapa neexcluzand nici varianta aducerii unui antrenor strain, probabil Cristiano Bergodi de la FC National.

Pana la “modificarea-schimbarii” bancii tehnice, insa, patronii de la Dinamo sunt foarte aproape de a asista, pe banii lor, la un spectacol grotesc, dar foarte probabil. Echipa lor este gata-gata sa piarda titlul si chiar locul doi, situatie in care Dinamo nu ar mai participa in nici o cupa europeana in sezonul viitor.

Urmărește-ne pe Google News