DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Doctorul Virgil Musta, achitat definitiv în cazul testelor de COVID realizate de clinica sa, dar recoltate la spital: „Psihicul meu și al familiei mele nu a fost chiar cel mai fericit”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Marica13   •   08.07.2024, 08:54

Covid cea mai mare hoție posibilă

TZTZ   •   26.06.2024, 10:07

De achitat a fost achitat, dar dreptatea unde este? Atat timp cat va exista acest melanj impotriva naturii prin care angajatii din sistemul medical pot lucra si la stat si la privat vor exista abuzuri si achitari.

Sofa_King   •   26.06.2024, 01:21

Alt nevinovat. Judecatorii astia chiar nu dau socoteala la nimeni?

razvan2022   •   25.06.2024, 17:33

Dictatura PSD + PNL functioneaza . Achitări pe banda rulanta , procese măsluite ( vazi cazul Mario Iorgulescu ) . Ce sa faci când ai o societate inerta ,oameni needucați , fara atitudine , ușor de manipulat? Grav , foarte grav .

HOPAHPO   •   25.06.2024, 16:57

Putem sa spunem : aranjamente , aranjamente ... Este penibil cum un judecator a declarat ca asistentele care lucrau pentru spital dar si pentru clinica privata timp de 5 luni de zile , nu au facut nici o infractiune . Ele doar luau probe si le trimiteau la clinica pentru un beneficiu .Si asta nu supune o infractiune , haide de , judecatorul a pus un pic de lesie si a spalat in cateva minute infractiunea . Atunci credem ca pacientii au facut infractiunea nu , deoarece probele recoltate au fost prelucrate la clinica contra cost . Ne credeti prosti nu ? Cei de la clinica au avut un beneficiu de 172.508 lei, iar prejudiciul spitalului a fost de 12.173 de lei. Atunci cine a facut prejudiciul la spital ? Avem o asa zisa justitie a infractorilor care se a specializat in a spala pacatele infractorilor , in a anula decizii date "incorect " si totul pe ochi frumosi nu ? Cata ipocriziue magistratilor . Mintiti mai mult decat infractorii .

nasty1   •   25.06.2024, 16:49

Deci testele erau facute la spitalul de stat, banii pentru teste erau incasati la clinica privata a lui Musta, iar judecatorii "speciali" nu au vazut nimic in neregula! :))) Probabil urmeaza sa se dubleze salariile imense si viitoarele pensii speciale pentru judecatorii care au dat decizia asta mizerabila, in republica PSD+PNL ticalosia se premiaza.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close