Multe lucruri ne-au lipsit, puține au fost atât de importante precum școala. 2020 va rămâne în memoria noastră colectivă drept un an al înfrângerilor și restricțiilor acceptate, dar și al transformării.

Miercuri, de la ora 11.00, pe pagina de Facebook Documentaria, s-a lansat proiectul de fotografie documentară „Viața în pandemie”. 

Site-ul de educație Școala 9 BRD a grupat imaginile despre școală, realizate prin obiectivul unora dintre cei mai talentați, curioși și răbdători fotoreporteri români. Fotojurnaliștii Ioana Moldovan, Adrian Câtu, Bogdan Dincă, Andrei Pungovschi și Mircea Reștea au documentat revenirea „acasă” a elevilor, profesorilor și a celorlalți „actori” ai educației, după șase luni în care toți au stat acasă.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Odată cu lansarea vaccinării, numai în SUA se vor vaccina până la finalul anului 20 de milioane de oameni, aproape populația României, s-a retrezit speranța că vom reveni la normal. Nu dintr-odată. Dar sunt mari șanse ca primăvara să fie ultimul sezon sacrificat al școlii.

Până atunci, să ne reamintim cum a fost. Cum au reușit să trecem, împreună, prin această încercare, care vine o dată la o sută de ani. Imaginile aici.

Urmărește-ne pe Google News