În urma incidentului, pe 11 septembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj (două fapte) şi distrugere, după ce, în aceeaași zi, în jururl orei 19.00, două persoane cunoscute din municipiul Turnu Măgurele şi municipiul Roşiori de Vede au ameninţat cu acte de violenţă un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, relatează News.ro.

„Agentul se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, privind surprinderea în trafic în calitate de conducător auto a unei persoane minore cu un autoturism care nu-i aparţinea”, a transmis IPJ Teleorman.

În urma administrării probelor, în cursul zilei de joi cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal

În urma incidentelor violente de la Turnu Măgurele a fost deschis şi un al doilea dosar penal, care îl vizează pe copilul prins fără permis la volanul autoturismului furat.

În acest caz, ancheta vizează infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furtul în scop de folosinţă, dosarul fiind instrumentat de Poliţia municipiului Turnu Măgurele.

Copilul de 14 ani a fost prins, miercuri seară, de poliţişti când conducea un autoturism pe o stradă din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.

În zonă au ajuns mai multe rude ale acestuia, una dintre ele îmbrâncindu-l pe un poliţist şi avariind autospeciala de Poliţie. Tatăl copilului a fost dus la secţia de Poliţie. La locul incidentului au fost direcţionaţi mai mulţi poliţişti şi jandarmi şi o echipă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

FOTO: Captură video

Urmărește-ne pe Google News