UPDATE ora 12.30. Poliţia judeţeană Teleorman a anunțat, miercuri, că arma pe care unul dintre cei doi bărbați o avea asupra sa este de jucărie.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Turnu Măgurele cu privire la faptul că un autoturism se deplasează prin oraş având un bărbat pe plafon. În scurt timp, poliţistii au reuşit să identifice şi să scoată din trafic autoturismul, fiind identificaţi cei doi bărbaţi, ocupanţi ai acestuia, totodată stabilindu-se faptul că arma găsită asupra lor era de fapt de jucărie”, a transmis IPJ Teleorman.

Cei doi bărbaţi au fost amendaţi contravenţional cu 5.500 de lei pentru că au pus în pericol siguranţa participanţilor la trafic, inclusiv pe a lor, dar şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice prin strigăte şi larmă şi ameninţări cu acte de violenţă.

Știrea inițială: La un moment dat, unul dintre bărbați a scos o armă de tip airsoft cu care a amenințat de pe capota mașinii trecătorii și șoferii din trafic. 

„Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalţi participanţi la trafic, colegii noştri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijin şi totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează”, a transmis Jandarmeria Română.

Suspecții au încercat să fugă, însă au fost găsiţi în scurt timp de poliţişti şi conduşi la secţie, „în vederea sancţionării conform prevederilor legale în vigoare”.

Urmărește-ne pe Google News