Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22.30 în Piața Țepeș Vodă din Timișoara. Cei doi vârstnici vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, iar într-un moment au auzit zgomote în apartament. Au apucat să-i spună nepotului că cineva a intrat peste ei în casă, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul a cerut ajutorul altui nepot al vârstnicilor aflat în Timișoara, care a mers la locuința acestora pentru a vedea ce s-a întâmplat. Când a intrat în apartament, i-a găsit pe cei doi vârstnici morţi, iar în casă a dat și peste atacator.

Criminalul a încercat să îl înjunghie şi pe nepotul vârstnicilor, înainte de a fugi, potrivit Opinia Timișoarei.

Ruda victimelor a sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, medicii de la ambulanță, dar și criminaliștii.

”La data de 27 Iunie 2023, în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit”, a anunţat IPJ Timiş.

Poliţiştii îl caută acum pe criminal şi au deschis dosar penal pentru omor calificat.

„Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, a mai precizat IPJ Timiş.

Potrivit presei locale, anchetatorii bănuiesc ca atacul să fi fost dat la pont, deoarece femeia ucisă a fost administratoare, iar marți a încasat banii de întreținere de la locatari.

Urmărește-ne pe Google News