Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Dovezile strânse de polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor relevă o cruzime greu de imaginat, mai ales că este vorba de doi copii.

Doar băiatul de 15 ani răspunde penal pentru fapte

Aceștia au tăiat capetele a doi dintre căţei şi le-au inversat, atunci când i-au abandonat. Altui pui de câine i-au secţionat un picior, iar în al patrulea au înfipt un cuţit. Conform legii din România, doar băiatul de 15 ani poate să răspundă penal pentru faptele sale.

Poliţiştii au făcut, miercuri, trei percheziţii domiciliare în localitatea Boldeşti-Scăeni după ce pe un câmp din apropierea oraşului au fost găsite animale moarte.

„Din cercetări a reieşit faptul că la data de 31 august a.c. persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi ucis patru canide, pe care le-ar fi abandonat ulterior pe un teren agricol, respectiv pe drumul public, în afara localităţii Lipăneşti. Trei persoane au fost conduse la sediul unităţii de poliţie”, au transmis oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

News.ro precizează, citând surse judiciare din anchetă, că acest caz a fost deschis după ce au fost găsite patru cadavre mutilate ale unor pui de câine, imaginile acestora fiind greu de privit.

Conform datelor obținute de polițiști, autorii – cei doi copii, unul de 13, celălalt de 15 ani – au fost filmați de camerele de supraveghere. Cruzimea care caracterizează faptele celor doi copii este de neimaginat, au precizat polițiștii.

Urmărește-ne pe Google News