Peste 30.000 de perechi s-au înscris în competiţia pentru “slujba anului”. Printre ele, şi Tudor Buzle şi Mădălina Caciora, ambii de 23 de ani, din Oradea. Pe lângă dragoste, îi leagă o dorinţă puternică – aceea de a pleca din România.

Vor vizita cele mai exotice locuri

Aşa au hotărât să se înscrie la o competiţie mai puţin obişnuită – aceea de a obţine un job a cărui responsabilitate este de a călători, timp de şase luni, prin cele mai exotice locuri de pe Pământ şi cu 20.000 de euro în buzunar. Pentru a trece de prima etapă, cei doi tineri au făcut un filmuleţ de prezentare şi au motivat, în câteva cuvinte, de ce Irlanda e o ţară turistică.

Tinerii au aflat de la radio de oportunitatea pe care ţi-o oferă acest concurs cu doar o zi înaintea datei-limită pentru înscriere. “Cu mult noroc, am apucat să trimitem organizatorilor filmuleţul cu doar căteva minute înaintea termenului-limită”, declară Tudor Buzle, care îşi caută un loc de muncă de aproape un an.

“Slujba anului” a fost scoasă la concurs de un cuplu de irlandezi împreună cu publicaţia “The Irish Times”. Tinerii au aflat, ieri, că au intrat în semifinala concursului, ai cărui câştigători vor fi anunţaţi pe 23 aprilie.

Urmărește-ne pe Google News