UPDATE ora 22.10: Băiatul înjunghiat încă nu a ieșit din sala de operații, unde stă de peste 4 ore. El „este în stare extrem de gravă, instabil hemodinamic” și „primește tratament de terapie intensivă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului din Craiova.

UPDATE ora 19.55: Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, a spus pentru Libertatea că tânărul rănit a fost operat, dar este într-o stare foarte gravă și în șoc hemoragic, iar „prognosticul este prost”.

„A suferit răni la nivelul gâtului, la nivelul toracelui și la nivelul abdomenului. A pierdut foarte mult sânge, este vorba despre peste 4 litri”, a explicat medicul.

UPDATE ora 18.20: Autorul crimei are 17 ani, iar motivul pentru care i-a înjunghiat pe cei doi tineri nu a fost făcut public. El este audiat acum de Poliție.

UPDATE ora 17.50: Tânărul înjunghiat a fost dus la UPU Craiova, în stare foarte gravă, și este supus unei intervenții chirurgicale, a declarat Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, potrivit Jurnalul Olteniei.

Băiatul a ajuns la spital „în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgență complexe, la locul solicitării, în ambulanță SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență”.

Adolescenta a fost declarată decedată, a scris sursa citată, informație confirmată de reprezentanții Poliției Craiova pentru Libertatea.

***

Știrea inițială: „În această după-amiază, în jurul orelor 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că in Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate”, se arată în comunicat.

Oamenii legii au identificat „prezumtivul autor”, care a fost prins și imobilizat foarte rapid. Polițiștii din Craiova vor continua cercetările pentru a stabili circumstanțențele incidentului.

Urmărește-ne pe Google News