„Acum 12 săptămâni, chiar aici, un asasin a încercat să mă reducă la tăcere pe mine şi mişcarea noastră. Acest monstru vicios (…) a fost aproape de a reuşi”, a fost reacția lui Donald Trump față de evenimentele petrecute în urmă cu două luni. „Nu voi renunţa niciodată, nu voi ceda niciodată”, a asigurat candidatul republican.

Alături de Donald Trump a fost și Elon Musk, CEO-ul Tesla și cel mai mare susținător al fostului președinte de la Casa Albă. De notat că a fost prima prezenţă a ui Elon Musk la un eveniment de campanie al lui Trump de când l-a susţinut pe fostul preşedinte după 13 iulie.

Proprietarul platformei X a făcut spectacol în momentul în care a fost rugat de Trump să țină un discurs. Musk a sărit pe scenă, efectiv, cu braţele ridicate.

„Adevăratul test al caracterului cuiva este modul în care se comportă sub presiune”, a spus Musk. Elon este convins că în urma alegerilor de pe 5 noiembrie, trebuie să existe un singur nume pe buzele tuturor. „Este o situaţie în care Trump trebuie să câştige”, a sintetizat Elon Musk.

„Fiţi o pacoste pentru toţi cei pe care îi cunoaşteţi”, a spus Musk.

Urmărește-ne pe Google News