Tensiunile au crescut după ce israelienii au desfășurat operațiuni terestre în sudul Libanului împotriva grupării Hezbollah, iar la scurt timp, Iranul a lansat mai multe rachete asupra Israelului.

Evenimentele nu aveau cum să fie trecute cu vederea de Donald Trump, care, aflat la Milwaukee în campanie electorală, a comparat cele două părți cu copiii care se luptă pentru locul de joacă.

„Vorbesc de multă vreme despre al treilea război mondial și nu vreau să fac predicții pentru că previziunile se adeveresc întotdeauna. Nu vom face predicții, dar suntem foarte aproape de o catastrofă globală. Israelul și Hezbollah sunt, parcă, doi copii care se luptă în curtea școlii”, a spus Donald Trump.

I-a atacat, din nou, pe Joe Biden și Kamala Harris

Altfel, fostul președinte al SUA și candidat republican în 2024 nu a uitat-o nici pe rivala lui la alegerile prezidențiale, Kamala Harris. Nu l-a menajat nici pe Joe Biden, actualul șef al statului american.

„Avem un președinte inexistent și un vicepreședinte la fel de inutil care ar trebui să fie la conducere, dar nimeni nu știe ce se întâmplă, ea este la o strângere de fonduri în San Francisco”, a punctat Donald Trump.

Urmărește-ne pe Google News