DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Donald Trump, condamnat penal. Cât de mult va conta verdictul pentru alegătorii americani, așteptați la urne peste mai puțin de șase luni

« Înapoi la articol

Comentarii (15)

doritor   •   31.05.2024, 13:01

In casa democratiei, SUA e dezordine mare. Prea multi ani te fac sa ajungi ramolit nu mare intelept. Lupii tineri din aceasta mafie conducatoare a lumii de peste 1000 de ani ar trebui sa ia fraiele si sa o lase mai usor cu rasismul, resetarea sexuala, controlul nasterilor, directiile statelor etc. ca Putin si Rusia care nu se leaga de ele castiga teren. In istoria lunga a Terei de 4,567 miliarde de ani cu viata de doar 541 milioane de ani au avut multe extinctii in lumea vietuitoarelor . De ce si homo sapiens-sapiens care ne credem a fi sa nu fie lasat sa-si duca perioada existentei in grija naturii si istoriei aceluiasi pamant?!?

suparman   •   31.05.2024, 12:48

Lui Trump i-a deschis proces o fosta actrita de filme porno, si el a fost condamnat in 34 de chichite legate de banii cu care a fost platita respectiva doamna. Graba cu care a fost judecat si insignifianta acuzatiile il ajuta pe Trump sa castige cu absoluta siguranta in cele doua state americane care de departe aduc cele mai multe voturi, acolo spectacolele de orice fel sunt apreciate intotdeauna: Texas si California.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close