„A fost cea mai bună dezbatere a mea, cred. A arătat cât de slabi sunt, cât de patetici sunt şi ce fac pentru a ne distruge ţara, la graniţă, cu comerţul exterior, cu totul. Acum, ea vrea să mai facă una (o dezbatere), pentru că a fost învinsă în seara asta, dar nu ştiu dacă vom mai face una”, a declarat candidatul republican.

Pe de altă parte, echipa de campanie a Kamalei Harris a precizat că aceasta este „pregătită pentru o a doua dezbatere”, în octombrie.

„Sub luminile rampei, poporul american a putut vedea alegerea cu care se va confrunta în această toamnă la urne: între a merge înainte cu Kamala Harris sau a merge înapoi cu Trump. Asta este ceea ce au văzut în această seară şi ceea ce ar trebui să vadă la o a doua dezbatere, în octombrie. Vicepreşedinta Harris este pregătită pentru o a doua dezbatere. Este oare şi Donald Trump?”, a declarat Jen OMalley Dillon, preşedintele campaniei Harris-Walz.

„Cred că seara aceasta a evidenţiat pentru poporul american care este miza”, a spus și Kamala Harris într-o întâlnire cu susținătorii săi.

În luna octombrie este programată și o confruntare între candidații pentru funcția de vicepreședinte al SUA, democratul Tim Walz şi republicanul J.D. Vance.

Donald Trump și Kamala Harris s-au întâlnit marți seară în prima lor confruntare electorală, care are loc cu mai puțin de două luni înainte de alegerile prezidențiale de la începutul lunii noiembrie.

Foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News