Maryanne Trump Barry, 83 de ani, fostă judecătoare federală, este auzită clar criticându-și fratele, într-o serie de înregistrări făcute în 2018 și 2019 și date publicității sâmbătă, 22 august.

Înregistrările au ajuns întâi la Washington Post, apoi la Associated Press, după care au fost preluate de toată mass media din SUA.

“E un om lipsit de principii”, spune Maryanne despre fratele ei mai mic.

Nenorocirile alea de tweet-uri și minciunile lui… Doamne, Dumnezeule… Cum își schimbă declarațiile, cât de nepregătit e… Și minciunile. Doamne, Dumnezeule!

Maryanne Trump Barry, sora mai mare a lui Donald Trump:

“Este fals și crud. Donald e un om crud, nemilos”, mai spune Maryanne.

Maryanne Trump Barry, între frații ei, Donald Trump și Robert Trump (care a decedat zilele trecute) | Foto: Hepta

Fosta judecătoare federală, pe care Trump a sugerat, într-un interviu pentru Fox News, c-ar putea-o trimite la granița cu Mexicul pentru a supraveghea procesul de separare a copiilor imigranților de părinții lor – decizie cu care Maryanne Trump Barry a declarat că nu este de acord – mai este auzită spunând că a publicat o serie de opinii în legătură cu această hotărâre a lui Trump și că e aproape sigură că el nu le-a citit. “Donald nu citește”, afirmă Maryanne.

După publicarea cărții despre Donald Trump, nepoata președintelui a fost întrebată în repetate rânduri care a fost sursa informațiilor, dar a refuzat să dea nume.

Abia
ieri a dezvăluit că are 15 ore de înregistrări cu Maryanne Trump
Barry, făcute pe ascuns, în timpul unor discuții libere cu mătușa
ei.

Mary și-a dat seama că familia ei a mințit în nenumărate rânduri în privința lui Donald Trump. Așa că a decis să facă aceste înregistrări.

Chris Bastardi, purtătorul de cuvânt al lui Mary Trump:

Este pentru prima oară când altcineva din familie, în afara lui Mary Trump, e auzit criticându-l pe președinte.

Cartea lui Mary Trump, “Too Much and Never Enough: How My Family Created the Worlds Most Dangerous Man” (“Prea mult și niciodată de ajuns: Familia mea a creat cel mai periculos om din lume”, în traducere), a avut vânzări record încă din ziua lansării.

Foto: EPA

Urmărește-ne pe Google News