La evenimentul din Florida, găzduit de grupul conservator Turning Point Action, Trump a promis că, în cazul în care va câștiga alegerile, va „numi din nou judecători conservatori solizi ca piatra care vor proteja libertatea religioasă”.

După ce a repetat obișnuitele sale acuzații nefondate cu privire la votul prin corespondență, Trump i-a îndemnat pe creștini să iasă la vot. „Doar de data aceasta și nu va mai trebui să o faceți vreodată. Încă patru ani. Stiți ce? Vom rezolva totul! Va fi bine! Nu va mai trebui să votați, frumoșii mei creștini. Vă iubesc, creștini!”, a declarat el.

Acest îndemn vine la doar câteva luni după ce Trump a recunoscut că și-ar dori să fie dictator măcar pentru „o singură zi”. În decembrie 2023, în timpul unui eveniment la Davenport, Iowa, când a fost întrebat de prezentatorul TV Sean Hannity de la Fox News dacă ar „abuza de putere ca represalii împotriva cuiva”, Trump a răspuns: „Voi fi dictator, dar doar pentru o singură zi”.

Donald Trump a cerut anterior „încetarea” Constituției SUA pentru a anula rezultatele alegerilor din 2020 în urma înfrângerii sale în fața democratului Joe Biden.

Urmărește-ne pe Google News