DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

„Pare o mare înscenare”. Teoriile conspirației s-au răspândit după atacul asupra lui Donald Trump. Fotografia care a amplificat speculațiile

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

parpalache   •   15.07.2024, 19:24

Nu bre!Tragatorul ori a fost agentul lui Putin,ori un terorist din„Statul Islamic”!

HOPAHPO   •   15.07.2024, 15:03

Nu avem nici o explicatie plauzibila cu atentatul . Cum se poate ca un baiat de 20 de ani sa urce pe un acoperis la nici 100 de metri de la tribuna cu o pusca si nimeni sa nu masuri .Acum cand se folosesc drone care pot sa cuprinda o arie foarte mare si nu este nevoie ca cineva sa survoleze cu un elicopter . Nu ai explicatie pentru acesta fapt . La fel si cu declaratia unui participant la manifestatie care au aratar serviciului secret a lui Tramp ca ai o persoana pregatindu se de un atac , dar nu s au luat masuri .De ce ? eu nu cred ca acel tanar a tras , deoarece atingerea urechi a fost la miza inscenarii . Stim cu totii ca urechea este traversata de vase sangvine foarte mici si mai ales la partea de sus , ai putine vase care nu sangereaza mult , lobul urechii este mai sensibil .Tramp zice ca a curs mult sange , dar nu se vede si apoi nimeni nu a incercat sa i taponeze urechea pentru a nu sangera . De ce ? As ruga pe cei care citesc sa vada video cu Tramp in acele minute .

Madalin2   •   15.07.2024, 14:46

Conspiratii sau nu, in SUA se contureaza o regula: Orice candidat care NU VREA sa intre intr-un razboi(JFK Vietnam), care VREA SA OPREASCA un razboi(Trump Ucraina), (Lincoln sud vs nord), sau care vrea sa limiteze puterile CIA,FBI,Pentagon este ucis de un asasin "singuratic" sau nu este candidat republican sau democrat si nu i se da nici o sansa de promovare in media.Cand lucrurile se repeta in acelasi stil nu mai ai cum sa tipi conspiratie.DAR! Cel mai important....O tara care vrea binele propriului popor nu vinde mitraliere la magazin iar SUA ESTE SINGURA TARA CARE O FACE iar epidemia de arme de foc din SUA este o mizerie pe care NIMENI NU O CONDAMNA DE FRICA SUA si care reflecta statusul unei tari inecata intr-un fals sentiment de exceptionalism care face din oameni criminali.Li se dau arme, le sunt "hranite" mintile cu ura si apoi se intreaba pe sine insisi intr-un fel ipocritic si mincinos de ce exista asa ceva....Pentru ca voi o lasati intentionat asa!

nobody   •   15.07.2024, 14:11

Pentru wokisti faptul ca trump a scapat de atentat iar joe da semne de accentuare a senilitatii e prea mult. Iar ca circul sa fie complet o analiza criminalistica prezentata de CNN arata ca ar fi vorba de mai multi tragatori... ceea ce ne plaseaza mai aproape de adevaratii criminali. Intresant e si faptul ca joe & gasca au hotarat un fel de silenzio stampa pana la rezultatele oficiale, in conditiile in care acestea vin dupa cateva luni bune de obicei. Pana atunci joe profita ca sa nu raspunda la intrebari cu iz acuzator...

usernameGigel   •   15.07.2024, 13:04

Asa, si fotografia cu glontul in aer e tot o inscenare?

theo_s   •   15.07.2024, 12:42

"Either the deep state destroys America or we destroy the deep state", D. Trump, Waco, Texas, martie 2023. Iar NYT zice: "As president, D. Trump never trusted the intelligence community. His antipathy has only grown since he left office, with potentially serious implications should he return to power ........ Mr. Trump is now on a possible collision course with the intelligence community ..... Should he win the election, he would again command security agencies that he has repeatedly portrayed as his enemy and vowed to “demolish.” Deci, baietii si doamnele care se uita la o poza si evalueaza ei/ele cum e treaba, e regizata sau nu and stuff, sa puna mana sa se informeze, sa analizeze. "Regizata" ar fi cum? Zgomotele de focuri de arma au fost inregistrari si sangele vopsea? Sau "regizorul" a distribuit un pusti cu acnee, de 20 de ani, sa traga fara sa-l raneasca sau sa-l ucida? Extind ce-am scris in alt coment.: prostie multa si in SUA si UK.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close