DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Dosarul Revoluției, refuzat încă o dată la Înalta Curte. Judecătorii care-l feresc pe Ion Iliescu de acuzații la 34 de ani de la începerea anchetei

« Înapoi la articol

Comentarii (11)

Cititorinstele2021   •   20.09.2024, 16:38

Iliescu va fi incarcerat si pedepsit pentru lovitura de stat atunci cand politica din Romania nu va mai fi subjugata Washington-ului si va dori sa isi faca legea in Romania asa cum trebuie.Dar de la Lia Savonea la PNL-PSD si la Iohanis ca apoi Washington, asta e linia care face ca acest criminal sa nu fie pedepsit si implicit toti sunt complici si ar trebui pedepsiti la fel.Asta e dreptatea adevarata, restul e jocul puterilor "partenerului strategic" care vrea sa ne invete generatiile urmatoarea ca de fapt am avut o revolutie, cand de fapt nu a fost deloc asa.

suparman   •   20.09.2024, 16:38

1) Lia Savonea a pus umărul la înlăturarea Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA.2) Iliescu a fost scos de sub urmarirea penala in dosarul mineriadei din iunie 1990 de catre Kovesi. 1) e motiv ca USR sa protesteze contra lui Savonea. 2) e motiv ca USR sa protesteze impotriva lui Kovesi. Deci 3) Nimeni nu ii va suspecta vreodata pe votantii USR ca ar fi exagerat de inteligenti.

diss1958   •   20.09.2024, 16:33

Din păcate cioclul ăsta comunist nu va face nicio zi de pușcărie. Romănia rămăne o țară profund comunistă și total eșuată.

gheorghe_2   •   20.09.2024, 16:23

Poate înțelege cineva odată că nu judecătorii sunt cei care-și bat joc de noi, cu toată povestea cu revoluția, ci procurorii care aruncă vina pe nea Nelu pentru tot și țin morțiș să protejeze Securitatea, care a tras în oameni in draci atunci. Tot rechizitoriul așa-zisului dosar este o imensă bătaie de joc și o sfidare a bunului simț, așa că normal că nu li-l acceptă instanța. Nu nea Nelu a dat ordin să se tragă atunci, ci Securitatea a luptat, pt Ceaușescu, până a murit. De-aia a și trebuit să moară Ceaușescu cum a murit, pt ca descreierații ăia să se oprească. Pe de altă parte, nea Nelu își merită soarta, că doar el a fost cel care a protejat dup-aia organele, spunând că are nevoie de ele. Iar organele îl răsplătesc.

mariusica42   •   20.09.2024, 15:04

Inalta Curte De Casatie si Jutitie ar trebui C CASATA!

Cronos666   •   20.09.2024, 15:03

Da-ti numele judecatorilor. Dupa rezolvam noi problema.

AndreyRlz   •   20.09.2024, 14:48

Incredibil, vor sa îl scape de pedeapsa pana ajunge la 110ani

tomitan   •   20.09.2024, 14:31

Coruptia are un nume : Consiliul Suprem al Magistraturii ,aceasta Cupolla a mafiei mioritice. Un singur lucru trebuie sa rețină românii , până acum niciun partid si niciun candidat la presedentie nu si-a asumat public sa lupte impotriva acestir corupti ,să le ia toate sinecurile speciale si sa-i trimita la puscarie. De ce oare?Dacă USR si AUR ar inlocui ,PSD si PNL ,pe esicherul politic , inseamna ca acest CSM ar continua sa-si faca de cap nestingherit? Savonea ar elibera criminali si corupti in continuare si ar beneficia de pensie nesimtita? Să ne raspunda public Lasconi si Simion. De la ciuma portocalie* comasata ( ciuma rosie& ciuma galbena ) ,Nicu& Marcel n-am pretentii si nici de la " Mihaela dragostea mea" . PS.* Petrov a fost inspirat cand a ales portocaliul ptr PDL ( PD - rupt din ciuma rosie FSN + PL rupt din ciuma galbena) Acum Nicu& Marcel au facut un up-grade mai mare la PDL, s-au comasat de tot sub Iohannis.

AlexMR   •   20.09.2024, 14:15

bataie de joc la adresa victimelor si a familiilor . O societate esuata de catre clasa politica . Astia sunt inamicii poporului ..

nasty1   •   20.09.2024, 14:03

Doar nu ati crezut ca Lia Savonea, judecatoarea PSD-PNL, va da o decizie in defavoarea infractorilor? Ieri l-a facut scapat pe Mario Iorgulescu, azi pe Ion Iliescu si prietenii lui. Maine si duminica ia o pauza de "odihna", ca e week-end, iar de luni incolo alti corupti, ucigasi si hoti vor fi "albiti" de Savonea.

    Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   20.09.2024, 15:27

    nasty1   •  20.09.2024, 14:03

    Doar nu ati crezut ca Lia Savonea, judecatoarea PSD-PNL, va da o decizie in defavoarea infractorilor? Ieri l-a facut scapat pe Mario Iorgulescu, azi pe Ion Iliescu si prietenii lui. Maine si duminica ia o pauza de "odihna", ca e week-end, iar de luni incolo alti corupti, ucigasi si hoti vor fi "albiti" de Savonea.

    Ar trebui ca unele persoane să-și amintească ce se întâmplă atunci când începi să te crezi intangibil și că poți să faci ce te taie capul. Oamenii s-ar putea să ia justiția în propriile mâini.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close