Pe Autostrada A2, sensul București-Constanța, 8 autoturisme au fost implicate într-o tamponare față-spate și traficul rutier este restricționat pe banda a doua a sensului de mers către Constanța, în apropiere de Pod Fetești.

La kilometrul 183, în zona localității Medgidia, județul Constanța, pe același sens de mers, a avut loc o tamponare față-spate între 5 autoturisme, fiind restricționată circulația rutieră pe a doua bandă.

ISU Dobrogea a transmis joi de dimineață că au fost implicate 25 de persoane în accidentul cu 8 autoturisme, între care 5 minori. „În urma incidentului au rezultat două victime (adulți) conștiente, cooperante, care au refuzat transportul la spital”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, citat de site-ul local de știri Ordinea, a declarat că la accident două persoane au fost asistate: o victimă cu traumatism toracic și una cu atac de panică. Ambele au refuzat transportul la spital.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SAJ B2, un SMURD B și o mașină de stingere.

Foto: Vlad Chirea

Urmărește-ne pe Google News