UPDATE, ora 21.30: Potrivit ISU Braşov, adolescenta de 14 ani, însărcinată în 6 luni, prezintă două plăgi superficiale în zona renală dreaptă şi o plagă profundă în fesa dreaptă. Ea va fi transportată la Maternitatea Braşov.

De asemenea, și un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost atacat de animalul sălbatic. Acesta prezintă multiple plăgi la nivelul capului şi scalpului și va fi transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Cele două victime sunt conştiente şi vor fi transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate, potrivit ISU Braşov.

Știre inițială: Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, două ambulanțe SAJ și un echipaj de jandarmi, relatează News.ro.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, s-a transmis un mesaj RO-Alert pentru informarea populației din zona respectivă.

Deocamdată, nu au fost transmise date cu privire la persoanele atacate şi starea acestora, misiunea autorităţilor fiind în desfăşurare.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News