Două mașini au fost implicate în incidentul care a avut loc în jurul orei 0.20. Un bărbat de 45 de ani, șoferul unuia dintre vehicule, avea o alcoolemie de 1,07, fiind dus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

Bărbatul se afla la volanul unei Skoda Octavia, a pierdut controlul volanului și a intrat în mașina condusă de tânăra de 21 de ani.

Autoturismul condus de tânăra de 21 de ani a fost făcut praf. Foto Ziua de Constanța

„Celălalt conducător auto, un bărbat de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezența unor substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. 

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii continuă cercetările”, a transmis IPJ Constanța.

Mașina în care se aflau tinerele a fost proiectată într-un TIR

În urma impactului, autoturismul, un Chevrolet Aveo, în care se aflau cele două tinere, a fost proiectat într-un TIR care transporta părți componente ale unor eoliene.

TIR-ul făcea parte dintr-un convoi care era însoțit de un echipaj de Poliție.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje medicale care au descoperit două victime aflate în stop cardiorespirator. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, tinerele fiind declarate moarte la puțin timp.

Conducătorul auto care a provocat accidentul mortal nu a dorit să fie consultat și nici dus la o unitate spitalicească.

Urmărește-ne pe Google News