Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost condamnat joi de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la cinci ani și șase luni de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul retrocedărilor plajelor din Constanța. Fost acționat la clubul de fotbal Dinamo, Săvulescu nu a fost găsit de polițiști.

Potrivit Mediafax, Dragoș Săvulescu s-ar afla la Monte Carlo.

Polițiștii au trimis documentele necesare către Parchetul Curţii de Apel Bucureşti în vederea emiterii mandatului european de arestare, notează sursa citată.

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a condamnat joi seară pe inculpații din dosarul retrocedărilor ilegale de trenuri din Constanța. Deciziile sunt definitive.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

În același dosar, fostul acţionar FC Dinamo Cristian Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au anunțat, vineri, că se fac demersuri pentru a sesiza instanța în vederea emiterii unui mandat european de arestare și a unui mandat de urmărire internațională pe numele fostului primar Radu Mazăre care se află în Madagascar.

În prezent, Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

Potrivit sursei citate, fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, s-a predat vineri dimineaţă la Poliţia Ilfov şi a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

sursă foto: Gazeta Sporturilor


Citește și 

Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români


 

Urmărește-ne pe Google News