Anul acesta, soferii care vor merge pe drumul spre Litoral vor trebui sa fie foarte atenti la acul indicator al kilometrajului. Si asta deoarece Politia Rutiera Constanta a anuntat ca, timp de trei luni, incepand cu 15 iunie, pe respectiva artera vor fi montate radare, care vor functiona zi si noapte.

Tintele principale ale politistilor vor fi drumurile nationale care duc catre mare, sosele unde vor fi montate radare, dupa modelul echipamentului “Big Brother” de pe autostrada Bucuresti – Ploiesti. In plus, s-a luat decizia ca soferii vitezomani sa fie inregistrati si cu aparate mobile, montate pe masinile de serviciu ale politistilor de la circulatie, autoturisme care vor patrula non-stop in  zonele amintite.

Nici statiunea Mamaia, considerata a fi epicentrul distractiei pe Litoral, nu va scapa de monitorizare. Anul acesta la mare va fi mobilizata o armata de politisti dotati cu 20 de motociclete de mare putere si 40 de motoscutere care vor patrula prin statiuni. Pana la data de 15 iunie, zi in care soferii vitezomani trebuie sa stie ca radarele vor fi puse oficial la treaba, pe Litoral vor fi detasati 45 de politisti din toata tara, care ii vor sprijini pe colegii lor constanteni.

In alta ordine de idei, din cauza unor reparatii, pe DN22C Cernavoda – Basarabi, masinile peste 7.5 tone au interdictie de a mai circula in zona. Devierea TIR-urilor pe DN2A va fi obligatorie pana la inceputul lunii septembrie, cand se estimeaza ca vor fi terminate lucrarile pe DN22C.

Urmărește-ne pe Google News