DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

După rebeliunea lui Prigojin, televiziunea rusă relatează despre slăbirea Europei, și nu a regimului Putin: „Dacă la Washington dispare curentul, europenii se vor arunca în brațele noastre” 

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

durban22   •   12.07.2023, 11:55

Unde dai, si unde crapa !.Bineinteles ca intotdeauna propaganda rusa o sa considere N.A.T.O. si Occidentul vinovati pentru orice esec al Rusiei !.

TZTZ   •   12.07.2023, 09:55

1. Lumea poate sa existe si fara Rusia 2. Intr-adevar europenii nu inteleg mentalitatea rusilor. Ei se vor opri numai zdrobiti sau cazuti la pamant economic 3. Sper ca Europa a inteleg pana la urma ca nu vor mai exista niciodata orice fel de legaturi normale cu Rusia indiferent daca pierde si daca castiga razboiul.

vudejea   •   12.07.2023, 07:54

"Rebeliunea" lui Prigojin e prezentata in occident drept altceva, o incercare de rasturnare a lui Putin, o lovitura de stat, etc...Prigojin avea treaba doar cu cativa jenerali dar intradevar, au tras si-au doborat elicoptere, au ucis cel putin 13 soldati rusi plus pilotii...Asta i-a speriat de s-au oprit cand s-au trezit din betie. Eu continui sa cred ca Prigojin e in toate unealta lui Putin, acesta dorea de fapt sa scape pasnic de cativa jenerali pana au tras aia in elicoptere, atunci s-a schimbat totul radical. Nu mai traia Prigojin si nici nu statea 3 ore la palavre cu Putin daca "rebeliunea" era din capul lui sau a oricaruia, altcineva decat Putin

MihaiT   •   11.07.2023, 22:37

Ce săriți de de pe fix Dumnezeule mare!!! Greu pentru planeta asta sa țină asemenea exemplare…

dinamo_forever_77   •   11.07.2023, 20:59

Asa baieti....imbatati-va cu apa rece!!! O sa castigati ursu la plimbare. Mentalitatea voastra este de barbari, cea in care viata omului nu conteaza. Dar surpriza....o sa vedeti ca nu aveti cum sa castigati acest razboi. Este IMPOSIBIL. Nu aveti tehnica, nu aveti material rulant, nu aveti nimic....doar carne de tun. Bagati.......

bituca   •   11.07.2023, 20:06

Conducatorii Rusiei au mari probleme cu capul nu cu mentalitatea. Astia toti gandesc la fel. Au acelasi tata ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close