Gabi de la Oradea a gasit o intrebuintare inedita pentru portbagajul noului sau Mercedes, model 2006, una la care producatorii nemti sigur nu s-au gandit: “depozit” de slana si ceapa!
Desi a investit peste 40.000 de euro intr-o masina captusita cu piele si lemn de mahon, Gabi nu ia cina la restaurante de lux, ci la volan, iar meniul sau preferat nu include feluri sofisticate, ci slanina si ceapa rosie! Acestea sunt “procurate” din propriul portbagaj si “udate”, ca sa alunece pe gat, cu palinca, bautura depozitata tot in portbagaj.
Ca tot veni vorba de palinca, iata si-o patanie pe care Gabi n-o va uita prea repede: la numai cateva zile de la achizitionarea noii masini a avut ghinionul ca bautura sa i se scurga din sticla in portbagaj… Prin urmare, s-a vazut nevoit sa lase masina in garaj timp de o saptamana, ca capota ridicata, ca sa se duca mirosul…