Familia Ceauşescu a avut în preajmă o persoană cu puteri paranormale, de care asculta, o vrăjitoare venită din zona Buzăului, poreclită Laila. O sursă din anturajul acestei femei a avut bunăvoinţa de a ne spune povestea ei şi de a ne da două fotografii, unicat, ale vrăjitoarei.

Laila s-a născut la Tungujeni, Buzău, în anul 1923, sub numele Elena Pădurariu. Clarvăzătoarea s-a stabilit la Bucureşti în tinereţe şi s-a căsătorit cu un anume Aloman, apoi a reuşit să capteze atenţia elitei statului comunist. Cei care au cunoscut- o spun că putea să ghicească viitorul unei persoane doar după scris. Iniţial, veneau la ea medici, procurori, judecători etc. Apoi a început să fie vizitată şi de personalităţi ale momentului, precum scriitorii Nichita Stănescu şi Paul Goma. Faptul că i se împlineau prezicerile a adus-o mereu în centrul atenţiei.

A participat la prinderea lui Râmaru

La un moment dat, a participat la prinderea celebrului criminal Râmaru, ceea ce i-a adus o şi mai mare notorietate în rândul potentaţilor vremii. Aşa a ajuns în cercurile familiilor Maurer, Drăghici şi Mănescu. Chiar dacă oficial respingeau “misticismul”, în anturaj restrâns, comuniştii din vârful ierarhiei erau foarte atenţi la “asemenea prostii”. La un moment dat, Laila a început să fie vizitată de Zţ şi de Valentin Ceauşescu. Nu se ştie dacă s-a întâlnit vreodată şi cu Nicolae sau cu Elena Ceauşescu, dar, după contactul cu familia dictatorului, celebritatea Lailei a crescut enorm. Se ştie că a prevestit cutremurul din 1977.

A murit la 56 de ani, în mod misterios

După seismul din 77 a fost luată pe sus de Miliţie şi interogată. Din fericire pentru ea, miliţienii nu prea ştiau ce să o întrebe. Au salvat-o din arest pilele înalte pe care le avea în structuri. Dar nu a scăpat decât pentru scurt timp. Se pare că Securitatea a fost interesată de viitorul lui Ceauşescu, în condiţiile în care Ion Mihai Pacepa, şeful spionajului românesc, tocmai fugise în SUA. Laila a refuzat însă să vorbească despre viitorul dictatorului.

Pe 16 noiembrie 1979, într-un salon de la etajul IV al Spitalului Municipal din Bucureşti, Laila a decedat, răpusă de o boală misterioasă, la vârsta de 56 de ani.

Aliodor Manolea, magul lui Băse

Anul trecut, la mijlocul lunii decembrie, după ce Traian Băsescu l-a învins, la alegerile pentru Preşedinţia României, pe Mircea Geoană, Viorel Hrebenciuc, unul din liderii PSD, a spus că Băsescu ar fi folosit atacuri energetice împotriva contracandidatului său. Toată lumea a râs, dar… În emisiunea din 29 decembrie 2009 de la OTV, Băsescu a fost întrebat dacă ştie despre practicile magice la nivel de stat. Preşedintele României a spus despre paranormali: “Îi folosesc şi americanii, şi ruşii”. Întrebat despre existenţa unor structuri româneşti specializate în acest domeniu, Traian Băsescu a răspuns: “Chiar dacă îi avem, eu nu-i ştiu!”. Ulterior, presa a scris că preşedintele Băsescu a beneficiat de serviciile parapsihologului Aliodor Manolea.

Parapsihologia, folosită de tot mai multe ţări

Experienţele parapsihologice au apărut încă din anul 1920, când un hipnotizator englez a făcut o demonstraţie în Rusia, în timpul căreia unui localnic, aflat în stare de hipnoză, i s-a cerut în limba engleză să facă diferite gesturi. Deşi subiectul nu cunoştea limba, s-a conformat întocmai. În 1930, doi medici ruşi au început să studieze telepatia la Leningrad, urmărind posibilităţile de a o folosi în scopuri militare. De atunci, domeniul s-a dezvoltat incredibil, parapsihologia fiind experimentată, studiată şi folosită în tot mai multe ţări, la nivel înalt.

România va avea Academia de Vrăjitoare!

La iniţiativa Reginei Magiei Albe, Maria Câmpina, şi a fiicei sale, Sultana, vrăjitoarele din România au decis să se organizeze într-o asociaţie care să promoveze magia albă. “De sute şi chiar de mii de ani, noi, vrăjitoarele, am ajutat lumea, am ferit-o de blesteme, am făcut descântece pentru toţi oamenii cărora li s-au făcut farmece, ne-am bătut să eliminăm magia neagră şi în lume să predomine binele. Acum, credem că a sosit vremea să ne organizăm şi noi într-o «academie» a noastră, o asociaţie a descântătoarelor”, ne-a declarat Maria Câmpina.

Urmărește-ne pe Google News