Unii oameni par facuti din plastilina. Ei sunt in stare sa stea in tot felul de pozitii ciudate, care par imposibile fara sa-ti rupi vreun os. Acesta e cazul unei africance de 18 ani, care poate sta fara nici un efort cu picioarele ‘infasurate in jurul gatului, si al unui baietel de sase ani, din India, care poate trece cu rolele pe sub masini, reusind sa stea aplecat la 5 cm deasupra solului.

Flexibilitatea Nokulungai Buthelezi, supranumita fata-sarpe, a fost descoperita de mama ei pe cand contorsionista avea doar 3 ani. Femeia a ramas fara cuvinte cand a gasit-o intr-o zi pe Nokulunga dormind linistita… cu picioarele dupa cap.

La noua ani fata-sarpe a devenit principala atractie a unui circ din SUA, iar anul acesta a fost inclusa de impresarul australian Andre Heller in spectacolul ‘Afrika! Afrika! in care evolueaza 100 de africani cu abilitati fizice ciudate.

Patineaza pe sub masini

Un alt exemplu de flexibilitate iesita din comun il reprezinta  indianul Aniket Chindak (6 ani), care a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a patinat cu rolele sub 57 de masini in 45 de secunde. Intr-o pozitie aproape imposibila pentru un om obisnuit – aplecat la 5 centimetri deasupra solului -, baietelul e considerat cel mai flexibil om din lume. In prezent, Aniket se pregateste pentru a-si dobori propriul record, el intentionand sa patineze pe sub 100 de vehicule.

Urmărește-ne pe Google News