Daria Tecucianu, în vârstă de 18 ani, originară din Bacău, locuieşte la Moncalieri, în provincia Torino. Este elevă în anul al III-lea la Institutul de Tehnicieni Dentari şi vrea să devină stomatolog.
Iubeşte modelingul şi, deşi este la început, a urcat deja pe podium la câteva prezentări de modă. Iubeste sportul, iar până acum a practicat în timpul liber patinajul, înotul sincron, voleiul şi atletismul.
„Nu m-am aşteptat să câştig şi, ce-i drept am avut emoţii. Am gândit pozitiv şi poate faptul că mă adaptez în orice situaţie m-a dus pe podium. Sunt o fire veselă şi optimistă, dar cred că am încă multe de învăţat. Iubesc Italia, dar casa mea este în România, iubesc locul unde m-am născut şi unde am copilărit”, ne-a spus Daria
Juriul a fost format din personalităţi cunoscute deja în diaspora din Italia între care Lavinia Sandru – preşedinte Iniţiativa Ecologistă Europeană, Cornel Diaconu – regizor, fondatorului Concursului Miss Diaspora, Eugen Terteleac – preşedinte ARI Roma, preşedinte al reprezentanţei Camerei de Comerţ şi Industrie a României în Italia şi Marian Frangu – întreprinzător roman în Italia.
 
 

Urmărește-ne pe Google News