O familie din Chicago traieste un adevarat cosmar si cere ajutorul specialistilor din toata lumea. Unicul copil, Jessica, in varsta de 7 ani, cantareste 222 de kilograme, iar viata sa este in pericol. Ea mananca intr-o zi cat o familie de patru persoane si nu se poate misca decat tarandu-se.

Conform afirmatiilor mamei, Jessica bea zilnic cinci litri de cola, mananca 15 meniuri de tip fast food, plus kilograme intregi de dulciuri. Ii cere mereu mamei sale budinca, insa nu se multumeste cu o portie normala si atunci incepe sa planga.

10.000 de calorii pe zi

Parintii sunt disperati pentru ca fetita ”ingurgiteaza” nu mai putin de 10.000 de calorii pe zi. Jessica nu poate merge la scoala, nici macar nu iese din casa pentru a se juca, deoarece nu poate sa stea in picioare. Presa internationala a relatat ieri despre cazul ei, numind-o ”cel mai gras copil din lume”. In urma cu cateva saptamani, imagini ale unui baietel de 100 de kilograme si ale unei fetite de 15 ani care cantarea 160 de kilograme au facut inconjurul lumii. Acestia insa au inceput o cura de slabire drastica, pentru a-si salva viata. La fel si in cazul celui mai gras om din lume, mexicanul Manuel Uribe, care avea peste 400 de kilograme.

 

 

Urmărește-ne pe Google News