De când a venit pe lume, pe 10 decembrie 2010, micuţul Eduard Gabriel şi-a făcut imediat simţită prezenţa în familia Prigoană. Atât de bine, încât doarme în pat cu părinţii lui, pe care îi trezeşte din două în două ore. Şi pentru că odihna e foarte importantă pentru toată lumea, Bahmu şi Prigoană au găsit o soluţie de compromis: micuţul să doarmă o noapte cu ei şi una cu mama Adrianei, care, însă, trebuie să aibă grijă şi de Mihai Maximus, fratele mai mare al lui Edi.

«Silviu îi face baie în fiecare seară»

În rest, băieţelul a devenit deja vedeta familiei, iar tatăl său îl tratează ca pe un adevărat “prinţişor”. “Silviu e foarte grijuliu cu bebeluşul, se trezeşte noaptea, îi dă lapte cu biberonul, îi face baie în fiecare seară, este un tată exemplar, de toată lauda!”, spune Adriana. Din păcate, Mihăiţă a devenit puţin gelos pe fratele lui. “Mai nou, îi dăm şi lui lapte cu biberonul, deoarece îşi doreşte să fie şi el bebeluş, ca Eduard. Silviu îşi face timp în fiecare seară să se joace cu el, pentru că acum Mihăiţă vrea din ce în ce mai mult să fie băgat în seamă”, a încheiat Adriana Bahmuţeanu.

Maria Marinescu a născut la Viena

Maria Marinescu a născut, pe 22 decembrie, într-o clinică din Viena, Austria. Ea şi soţul ei, omul de afaceri Frank Colin, au decis să-l numească pe micuţ Levyn.

Analia Selis, prima vedetă mămică în 2011

Analia Selis a dat naştere, pe 4 ianuarie, la Bucureşti, unei fetiţe care va primi numele Noa. Micuţa, care a ajuns deja acasă, va fi botezată în rit catolic.

Citeşte şi: Ele au devenit mame în 2010!

Urmărește-ne pe Google News