“Nici măcar nu îmi aduc aminte dacă filmul a fost făcut cu telefonul meu sau al Deliei. Eu nu găsesc nimic deplasat în acel filmuleţ, nimic diferit de ceea ce alte cupluri de tineri pot face şi nu cred că este nevoie de prea multă inteligenţă ca să înţelegem cu toţii că dialogul dintre mine şi Delia de la acea vreme era o simplă joacă, la noi acasă. Nu jignea nimeni pe nimeni, ba dimpotrivă. Consider că nu am făcut nimic special şi de aceea nu înţeleg mediatizarea în exces”, a declarat Edi pentru Libertatea.

Vrea să afle cine «i-a lucrat»

Totuşi, el doreşte să facă lumină în acest caz şi spune că nu va avea linişte până ce nu va găsi şi va trage la răspundere persoana care le-a violat intimitatea lui şi fostei sale iubite, cântăreaţa Delia Matache. “Mi-am propus ca, indiferent de sacrificiu, să aflu cine este personajul lipsit de scrupule şi de caracter care a putut să provoace tot acest scandal şi vă promit că îl voi afla şi îl voi face public. Şi îmi permit să dau un sfat tinerilor din ziua de azi: nici în glumă să nu facă ce am făcut noi acum şase ani, pentru că există mulţi ipocriţi”, a declarat Edi Iordănescu.

Artista s-a despărţit de Edi acum şase ani şi o perioadă acesta a evitat să mai curteze vedete. Totuşi, în urmă cu trei ani, Edi Iordănescu s-a îndrăgostit de manechinul Arabella Kapitany (24 de ani), din Satu Mare, iar din relaţia lor s-a născut în urmă cu şase luni un băieţel, pe care cei doi l-au botezat Luca.

Urmărește-ne pe Google News