Educatoarea de la Grădinița 11 din Brăila a lovit fetița în cap pentru că făcea gălăgie, iar scena a fost filmată de o elevă de la Liceul Pedagogic, practicantă la grădiniță.

Educatoarea, care are 68 de ani i-a cerut elevei să șteargă înregistrarea, dar tânăra nu s-a conformat și scena a fost postată pe rețelele de socializare joi, 17 octombrie, potrivit Digi24. În aceeași zi, educatoarea și-a dat demisia. Deși este ieșită la pensie, femeia a continuat să își desfășoare activitatea în învățământul preșcolar.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

Sursă video: debraila.ro

Potrivit unei mărturii, educatoarea a mai fost implicată în astfel de cazuri de violență în timpul activităților de la grădiniță. „Vrem să facem tot posibilul să scăpăm de doamna din învățământ, căci din anumite surse ea ar avea pile pe la inspectoratul județean căci este deja iesită la pensie, dar încă mai prinde posturi an de an la grădiniță. Cică s-ar mai fi întâmplat!”, a povestit un martor.

IPJ Brăila s-a sesizat din oficiu după apariția imaginilor și a deschis dosar penal pentru purtare abuzivă: „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu, la data de 18 octombrie, cu privire la faptul că, în incinta unei grădinițe din municipiul Brăila, un preșcolar ar fi fost agresat de către un cadru didactic. În prezent, polițiștii efectuează verificări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun”.

Urmărește-ne pe Google News