Concursul s-a desfăşurat încă de la prima ediţie sub deviza -gastronomie românească modernă-„Regândim Tradiţia!”, astfel încât bucătarii înscrişi în competiţie au fost nevoiţi să realizeze un meniu de trei servicii, adaptat tendinţelor actuale ale gastronomiei. Din cei 5 bucătari calificaţi în finală, Eugen Grosu a „sedus” juriul. Câştigătorul trofeului „Bucătarul de Aur al Bucureştiului” a primit un training de specializare la un centru de pregătire din Italia. Pe locul doi s-a clasat Ashlie Dias de la Crowne Plaza, iar Petre Vartolomei (SC Cautis) a câştigat locul al III-lea. Preparatele lor au fost savurate de 70 de invitaţi, iar banii adunaţi de la aceştia din urmă vor fi donaţi Asociaţiei Arhidiacon „Sfântul Ştefan”, care sprijină copiii cu capacităţi intelectuale, dar care nu au posibilităţi financiare. A fost a treia ediţie a competiţiei „Bucătarul de Aur al Bucureştiului, evenimentul fiind organizat de Compania de Investiţii pentru Turism şi Federatia Bucătarilor din România.

Urmărește-ne pe Google News