A pregătit raci de Dunăre în patru feluri, file de viţel de Buzău şi sandwich cu felii de căpşune pe pat de jeleu pe un pat de jeleu de gutui şi cremă de vanilie, învelite în aluat crocant. Acesta a fost meniul cu care David Contant, bucătarul şef de la Crowne Plaza a impresionat juriul şi a câştigat, marţi seară, titlul de „Bucătarul de aur al Bucureştiului”.
David Contant are o vastă experienţă în domeniu. A lucrat în restaurantele din toată lumea, din Germania în Elveţia şi Hong Kong. El a venit în România acum trei ani, renunţând la jobul său din Franţa, unde lucra la un vechi castel. Încă din primul an de activitate în ţara noastră, David a primit recunoaşterea la nivel naţional, prin acordarea de către House of Guides al titlului „Best Chef of 2007”.
De două luni, David s-a alăturat echipei de cinci stele a Crowne Plaza Bucharest Hotel. Marţi seară, David Contant a impresionat cu delicatesele sale şi juriul concursului „Bucătarul de Aur al Bucureştiului- Gastronomie românească modernă, regândim tradiţia”.
Recomandări
Catastrofa de la Scânteia, după 15 ani. Avocații au luat mai mult de jumătate din despăgubirile date de asigurător: peste 400.000 de euro de la orfani, văduve, părinți în doliu
Dintre cei şase bucătari înscrişi (de la J.W. Marriott, Howard Johnson, Festival 39, Intercontinental Bucureşti şi Continental Grand Hotel), David Contant, chef-ul de la Crowne Plaza a ieşit pe locul întâi. Fondurile strânse în urma vânzării meniurilor realizate de concurenţi au fost donate spitalului de copii Marie S. Curie.
Urmărește cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
Știrileprotv.ro
Metropola cu 8,5 milioane de locuitori care a rămas fără apă. Dușuri rapide și apă la toaletă doar dacă e necesar
Viva.ro
Ce se întâmplă chiar în aceste momente cu copiii Adrianei Bahmuțeanu: "Din respect pentru memoria lui Silviu..." Ce detalii s-au aflat, după scandalul cu Poliția
Libertateapentrufemei.ro
Silviu Prigoană a fost înmormântat pe ascuns. Cum arată locul lui de veci. Mesajul lui Honorius, fiul cel mare: „Conform cu dorința tatălui nostru”
FANATIK.RO
Evită alimentele care conțin acest ingredient. Se găsește în multe produse de post, dar nutriționiștii spun că nu este bun pentru organism
GSP.RO
Din Champions League direct „La feminin” » Alina Peșu, arbitrul „Elite” al României ascultă „Unstoppable” înaintea fiecărui meci: „Nu poți face nimic doar cu talentul”
Elle.ro
Andreea Bălan, indignată de ce s-a întâmplat în fața locuinței sale. Ce a povestit artista pe internet: „Voi face reclamație”
Unica.ro
Honorius, fiul cel mare al lui Silviu Prigoană, a împlinit ultima dorință a tatălui său, departe de ochii curioșilor. Ce s-a întâmplat la cimitir
Financiarul.ro
Cât costă noaptea de Revelion? Oferte spectaculoase pentru Revelion 2025
Observatornews.ro
Cât ne costă risipa alimentară şi cum o putem reduce? În 30 de ani, românii aruncă 90.000 de lei la gunoi
HOROSCOP
Horoscop 15 noiembrie 2024. Leii au învățat cum să facă economie când vine vorba de resursele comune sau cum să împartă din surplusul lor