Dupa despartirea Elenei Basescu de Andrei Hrebenciuc, nici unul nu pare sa fie prea afectat de aceasta decizie. In vreme ce Andrei si-a reactivat viata de noapte, Elena a anuntat ca vrea sa se axeze mai mult pe politica. Asa se face ca ea a primit o oferta-surpriza de transfer politic: de la Partidul Democrat-Liberal la cel al Fotomodelelor, care va fi condus de Sanziana Buruiana, vedeta rubricii Vremea.

‘Ne-ar ajuta foarte mult prezenta fiicei presedintelui in cadrul Biroului Executiv al partidului, sustine Sanziana Buruiana. Ea recunoaste ca ar creste credibilitatea partidului al carui lider va fi chiar vedeta rubricii Vremea a ziarului nostru, daca fiica presedintelui i s-ar alatura. ‘Acum, ca Andrei nu mai este langa ea, cred ca are ceva mai mult timp pentru politica. Stiu ca este membra PD-L, dar cred ca organizatia noastra i se potriveste mai bine, ne-a mai povestit Sanziana, care si-a propus pentru acest an sa inscrie oficial partidul.

Fotomodelele vor sa schimbe mentalitatea romanilor

Partidul Fotomodelelor isi propune sa schimbe mentalitatea romanilor despre aceasta meserie, conside-rata una usoara. ‘Petrecem zile intregi de infometare, facem mult sport si cateodata trebuie sa aratam bine, chiar daca nu avem timp de odihna. Sunt convinsa ca Elena stie despre ce vorbesc si ca a trait si ea aceste lucruri, crede Sanziana.

Vedeta de la Vremea si-a gasit un sprijin de nadejde in demersul ei: celebra Pamela Anderson a aflat de acest proiect si a promis ca o va sustine moral si material pentru a infiinta partidul.

Andrei Hrebenciuc se distreaza cu prietenii

De cealalta parte, Andrei Hrebenciuc nu pare sa re-simta deloc despartirea de Elena Basescu. In prezent, Andrei si-a reluat aventurile nocturne prin cluburile de noapte, el fiind vazut de mai multe ori in locatii selecte din Bucuresti. Saptamana trecuta, el a petrecut pana spre dimineata la ziua prietenului si aparatorului sau Catalin Zmarandescu. Evenimentul a avut loc in Club Maxx, iar fetele au avut ‘interzis. Andrei s-a distrat cot la cot cu apropiatii fostului bodyguard al lui Gigi Becali, printre care: Cosmin (Cassa Loco), Kamara (Alb&Negru), Alexandru Ganci (Eurosport), Taboo Boys, boxerul Stefan Dediu, sportivi si oameni de afaceri. Florian Gheorghe

 

Urmărește-ne pe Google News