UPDATE ora 15.10: La sediul USR, au loc acum discuții cu REPER. Din partea REPER participă Dragoș Pîslaru și Cătălin Teniță.

***

Știrea inițială: În cadrul discuțiilor cu Ludovic Orban și Eugen Tomac, USR a prezentat o serie de propuneri pentru a facilita colaborarea în perspectiva alegerilor din acest an, mai precis alianțe electorale, dar deocamdată nu s-a stabilit nimic concret și a rămas că vor mai exista contacte între USR, PMP și Forța Dreptei.

De asemenea, au avut loc discuții între Lasconi și Vlad Gheorghe, iar acum urmează REPER. Deocamdată, nu au existat nicio discuție între USR și PNL la nivelul președinților celor două partide.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, liderii PSD și PNL, au decis pe 4 iulie ca primul tur al prezidențialelor să fie pe 24 noiembrie, al doilea tur – pe 8 decembrie, iar alegerile parlamentare să fie pe 1 decembrie.

Până în acest moment, cei care au anunțat clar că vor candida la Președinția României sunt Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi și George Simion. Mircea Geoană a spus că nu poate face un anunț cât timp este adjunctul NATO.

Urmărește-ne pe Google News