DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Elena Lasconi, replică pentru Victor Ponta: „Cred că îşi doreşte o mângâiere pe cap din partea domnului Ciolacu, să mai rămână la masă”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

otican   •   04.08.2024, 10:43

A plecat Drula,a venit urmasa cu aceleasi apucaturi.Ai grija,8% poate deveni 4%.

nobody   •   03.08.2024, 09:36

Eu tot n-am inteles cu cine se lupta femeia asta, cu pesede-ul, cu penele-ul? Pai sunt in aceiasi barca progresist0-wokista, indiferent cine ar iesi din ei directivele ursulei se vor aplica fara probleme. Sper sa le vina romanilor mintea la cap pana in toamna, altfel vom fi jertfiti pe altarul "democratiei" in numele paganismului!

Prodromos   •   02.08.2024, 10:04

"Pupa cruci, dar se da woke" este o flatulenta intelectuala de la un *** care se prezenta in campanie electorala prezidentiala cu flyere pe avers cu *** si pe revers cu un chip simpatetic al sfantului Ardenie de la Prislop, erijandu-se in fidel pravoslavnic, spre deosebire de Johannis. Durerea poate fi serioasa; dar, daca nu o poti duce devine mizericordioasa pentru un *** analitic.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

MistyDo49   •   01.08.2024, 13:41

Lui Ponta nu i-a mai rămas decât varianta atacurilor josnice. A uitat când era pus la punct de Băsescu. A devenit extrem de mediocru.

TZTZ   •   01.08.2024, 11:13

Din ciclul daca taceai filozof ramaneai...nu inteleg deloc aceste gargare ieftine...de piata Obor... din ciclul ba pe-a m....

golgol   •   01.08.2024, 08:44

Lasconi in primul rand trebuie să facă curățenie în partidul ei unde exista multe păcate cu bani multi .De exemplu în legea ifnurilor nesemnată de Johannis care se plimba pe la jocurile olimpice și incompletă pt că ajuta doar 2 din 10 romani care au credite in derulare și fără întârzieri mai mari de 60 zile,unii usristi au blocat legea la CcR ,deci unii dețin aceste ifnuri și vine Lasconi și zice că vrea să ajute romanii!Deci daca vrei să ajuți românii în primul rând verifica ți oamenii de langa tine ,apoi actualizează Constituția pt popor și atunci vei primi voturi! Până atunci toate partidele sunt la fel ,sunt prietene și doar de gura lumii se mai confrunta prin media! România trezește te!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close